JEDINI nakit koji vam je potreban ovog leta je ANKLET

Boho nanogice vezane za prsten ili zlatni lanci na oba članka – nanogice će se nositi i uz elegantnu obuću.

Najstarije nanogice su iz bronzanog doba pronađene na obali Dunava, ali žene su ih nosile tokom čitave istorije. Najčešće su ograničavale kretanje žena, jer su zvončićima upoziravale na svoje prisustvo.

Sedamdesetih godina prošlog vijeka su bile naizostavni deo garderobe žena koje su se borile za ravnorpavnost polova. Ovog ljeta su nanogice dobile novu ulogu i nose se vezane za prsten, poput Indijki. Što šarenije – to bolje.

Nosite ih što šarenije, sa prstenom.

Uz jednostavne kožne sandale sa kaišićima ili japanke, ovakve šarene nanogice čine svako stopalo zanimljivim i ljepšim.

Pored boho načina nošenja nanogice, ovog ljeta će se nositi i uz elegantnu obuću. Stidljivo se pojavio još prošle jeseni, a sada je anklet uz baget-tašnicu i lance postao glavni ukras na ženi.

Uz elegantne sandale se nose lanci – u paru.

Mnogi su vjerovali da će nanogica ostati u prošlosti, zauvek vezana za devedesete godine 20. vijeka, ali novi način nošenja je sve obradovao. Nove, velike nanogice kao da poručuju: “ova žena je zanimljiva!” Ovog puta se nosi u paru, na obe noge, a mora biti poput lanca, nikako tanka kožica sa perlicama! Dakle, anklet nosite da ga svi vide ili ga nemojte ni stavljati!

Djevojčice i mlađe djevojke koje ovog ljeta ne “izlaze” iz belih patika i dalje nose tanke lančiće koje su im poklonile drugarice ili nose neku poruku, ime, horoskopski znak…

U trendu su nanogice sa retro modelima patika Foto: Piksabej

Haljinica za kojom su svi poludjeli: Mini ljetnja haljina koja razoružava jednostavnošću i ljepotom!(FOTO)

(magazin)

Recent Posts