Jarac treba da priča sa partnerom, Vaga uživa u ljubavi

 Pročitajte horoskop za 10. oktobar

Ovan

Ne zapostavljajte privatni život i partnera. Trebalo bi da napravite dogovor sa njim i da poboljšate odnos. Preko kolega postoji mogućnost poznanstva sa nekom zanimljivom osobom.

Bik

Danas je sjajan dan za posao. Lako sarađujete sa svima i sve Vam ide od ruke. Jačajte imunitet i unosite vitamine.

Blizanci

Nemojte da zapostavljate ljubavni život zbog obaveza koje imate. Sporiji ste nego obično. Uradite na poslu sve što možete, ne oslanjajte se previše na druge ljude.

Rak

Neke probleme koje imate zadržite za sebe. Danas je veoma bitno da se opustite. Moguć je početak neke nove veze. Ostavite za drugi dan neke obaveze koje vam nisu bitne.

Lav

Budite romantični. Saradnja sa drugima je veoma dobra. Pomalo ste napeti i nervozni. Moguće su rasprave sa članovima porodice.

Djevica

Idite na kraći put ili makar u bioskop, možete i da posjetite prijatelje. Ako ste slobodni, ovo su mjesta gdje možete da upoznate neku zabavnu osobu. Zadovoljni ste saradnjom sa drugima. Odličan je dan za kompromise.

Vaga

Danas je sve kako treba u vezi, uživajte u ljubavi. Prilično ste dobro raspoloženi. Iskoristite dan za šoping.

Škorpija

Slobodni, moguć je flert. Zauzeti, izbjegavajte ljubomorne scene danas. Sve ide kako treba i saradnici su Vam naklonjeni.

Strijelac

Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Moguća je neka tajna veza, skloni ste flertu. Danas nemojte imati previše poverenja u druge ljude nego pazite kome šta pričate.

Jarac

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o stvarima koje Vam ne odgovaraju. Ne dozvolite da Vam se drugi miješaju u život. Moguć je priliv novca i bićete zadovoljni poslom.

Karuč – ribarsko naselje iz bajke! (VIDEO)

Vodolija

Sve će biti kao inače, danas nema velikih promjena. Fokusirajte se malo više na posao. Rasijani ste.

Ribe

Moguć je kraći put sa partnerom. Ako ste slobodni, idite bilo gdje ako imate priliku. Moguće je novo poznanstvo na putovanju. Nije idealan dan za rad i nove početke.

(Horoskop.rs)

Recent Posts