Izgled Adriane Lime u Kanu je zločin protiv ravnoteže u kosmosu

Kanski festival svečano je otvoren 8. maja. Pošto je ova filmska manifestacija sinonim za glamurozne haljine i raskošna izdanja holivudskih dama i svetskog džet seta, jasno je zašto je baš ovaj događaj trenutno u fokusu svih medija širom planete. Festival koji traje do 19. maja ujedno znači nadmetanje u najboljoj toaleti, ali sve dok na crveni tepih ne stane Adriana Lima.

Hvala bogu i haljini sa šlicem, i naravno nogama brazilske manekenke zbog koje ćemo imati razlog da pamtimo Kanski festival. Adriana se pojavila u bež haljini nalik grčkoj boginji, od nakita je nosila samo ogrlicu i minđuše koji su svemu dali prejak utisak.

Priznaćete, toliko je lijepa da prosto nervira to što cijela žurka propadne kada se ona pojavi. Muzika stane, paparaci pojure ka njoj, a ostale holivudske dive su u fazonu: “Jao evo je ova, je l’ mogla dublji šlic da nađe?”

U ovakvoj kombinaciji – može sve. Često zaboravimo da Adriana ima 36 godina, pa i nju često ponese, a ishod je teško ignorisati. Možda je tajna u posebnoj vezi sa spiritualnim vodičem i piscem Harom, možda u tome što je godinama pred očima javnosti. Ili je odgovor u stvari jako prost – nekome je život majka a nekome maćeha.

BOJAN (27) IZ KURŠUMLIJE MORA U ZATVOR, ALI MUKAMA TU NIJE KRAJ

“Svaki božiji dan budim se razmišljajući kako izgledam? Hoću li biti prihvaćena u svom poslu? U tom trenutku sam shvatila da se vjećina žena budi sa istom mišlju, kako bi se uklopila u stereotipe koje stvaraju društvene mreže, moda itd”, rekla je Adriana jednom prilikom.

Opušteno, izgledaš sjajno a uklopila si se savršeno.

(Noizz)

Recent Posts