visak kilograma

Izbjegnite višak kilograma: Ove 3 navike uništavaju vašu liniju

Izbjegnite višak kilograma i saznajte koje su to 3 navike koje uništavaju vašu liniju. Kolačić po kolačić, gotovo neprimjetno, počnu da se gomilaju suvišne kalorije, a sa njima i nepoželjne naslage oko struka.

Ispijanje prve jutarnje kafe pravo je zadovoljstvo, ali i prilika da gricnemo nešto slatko i u dobrom raspoloženju započnemo dan.

Kako u tren oka pobijediti mamurluk?

Kolačić po kolačić, gotovo neprimjetno, počnu da se gomilaju suvišne kalorije i naslage oko struka.

Naime, američki stručnjaci su nakon istraživanja o navikama vezanim za ishranu i konzumiranje pića, na uzorku od 22.000 ispitanika, ustanovili da se uz jednu šolju kafe, u prosjeku unese i do 108 kalorija viška!

Na vitku liniju poguban uticaj ima i alkohol, jer poslije čašice žestokog pića organizam ima potrebu za još 384 dodatne kalorije, dok je kod sokova povišen unos hrane sveden na oko 226 kalorija na dan.

Tajna zanosnih Azijatkinja: Ovaj napitak topi kilograme, diže imunitet i totalni je hit u svijetu

Ni ispijanje čaja nije uvijek potpuno bezazleno jer uz ovaj napitak unesemo i 64 dodatne kalorije.

Naravno, za “jastučiće” oko struka nije krivo samo piće, već navika da uz omiljene napitke jedemo neke namirnice koje pojačavaju užitak.

Tako, uz čaj najčešće konzumiramo čajne keksiće, a uz kafu smažemo čokoladicu, kolačić ili parče torte.

Gazirane sokove obično ispijamo nakon što pojedemo pljeskavicu, parče pice ili neku drugu brzu hranu.

Zato, ako želite da sačuvate vitku liniju, uživajte i dalje u omiljenom napitku, ali budite umjereni. A slatkiše radije preskočite.

Izvor: Nezavisne

Recent Posts