Vila Vjera Apartmani

Description

Description

Vila Vjera Apartmani, nešto najatraktivnije, što se tiče ove djelatnosti na ŽABLJAKU.

Apartmani se nalaze u strogom centru grada na 50 m na putu za Crnom jezeru.

Zabljak predstavlja najpozeljniju destinaciju zimskog turizma. U njegovoj blizini se nalazi i najdublji kanjon u Evropi, velicanstveni kanjon rijeke Tare.

Ovaj mali grad na sjeveru Crne Gore okruzuju mnogobrojna jezera i veliki broj planinskih vrhova. Zbog prirodnih ljepota koje izviru na svakom koraku Zabljak privlaci i veliki broj turista za vrijeme ljeta.

Saznanje da Durmitor, van zimske sezone, prekrije 1500 vrsta raznog bilja dovoljan je razlog da se posjeti ovaj gradic.

Manifestacije kao sto su Dani planinskog cvijeca i Angel kup upotpunjuju turisticku ponudu Zabljaka, a manastiri i crkve u blizini grada doprinose u razvijanju vjerskog turizma. Splavarenje rijekom Tarom je svakako posebna atrakcija za ljubitelje extremnih sportova.

Kako biste sve to posjetili potreban Vam je adekvatan i udoban smještaj, a za to će se pobrinuti osoblje vile Vjera. Atraktivna lokacija, vrhunska ulsuga i povoljne cijene učiniće da nam se uvijek rado vratite!

 

I JOŠ:

Odvojena stambena jedinica pod nazivom “SAVARDAK” nazvana po starim konceptom koliba ova modernija varijanta SAVARDAKA se nalazi u samom centru Zabljaka sa povrsinom od 55 m2 dvije odvojene spavace sobe,dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom koje mozete vidjeti na slikama sigurno ce te biti prezadovoljni ….zato vas pozivamo da dodjete i sami se uvjerite.

Dobro nam došli!

Vaša Vila Vjera

Contact

Contact

Location

Vila Vjera Apartmani
Get directions

Contact

Vila Vjera Apartmani