Steakhouse Grill, Fish & Meat

Description

Description

Steakhause, najomiljeniji američki restoranski žanr rasprostranjen širom planete u svim metropolama svijeta, u Podgorici postoji od 2017te, u Karađorđevoj broj 1 pod imenom Steakhouse Grill, Fish & Meat

 

Restoran je u samom centru grada ali na lokaciji koja je ipak ušuškana u uglu i pruža mir i prijatnu udobnu intimnost koju vole svi gurmani. Slasni i sočni stekovi se spremaju po istim recepturama kao i svugdje u stekhaus restoranima po svijetu, ali od naših lokalnih, domaćih namirnica sa cijele teritorije Crne Gore. Nije bilo lako u početku približiti koncept stekhausa građanima, ali su put do odlične hrane i autentičnih zalogaja gosti prepoznali kroz kvalitet i uslugu i sada je podgorički Steak house omiljeno mjesto kako stranaca (diplomatije, inostranih službenika, turista) koji su odmah prepoznali brend restorana, ali i kod domaćeg stanovništva, prvenstveno u početku naših pomoraca i gastabajtera. Iskustvo vlasnika u ugostiteljstvu na primorju dugo 20 godina ovom mjestu je dalo poseban pečat. Steak house Grill, Fish & Meat ima sve više svojih poklonika i stalnih gostiju koji su se pridružili mnogobrojnim ljubiteljima stekhausa širom svijeta, opštepoznatog koncepta prepoznatljivog širom zemaljske kugle u kojima se i po 10-ak dana unaprijed rezerviše mjesto.

 

Restoran radi od 8.00h – 23.00h, s tim što od 10.00h do 12.30h gosti mogu da uživaju u samouslužnoj varijanti sličnoj švedskom stolu, sa razlikom što se hrana uzima jednom sa stola. Ponuda stola sadrži hladna jela najboljeg kvaliteta kao što su: svinjski i goveđi pršut, mnogobrojne vrste sireva, biftek salata, salata sa piletinom, gamborima ili dodatno omiljeni doručak jaja u svim varijantama, kuvanim, u kajgani, „na oko“… U takav obrok spadaju i napici, sok, jogurt…

U periodu od 8.00h – 13.30h je u ambijentu restorana opuštenija varijanta koncepta za doručak, kafu…, a od 13.30h restoran se transformiše u klasični stekhaus.

Meso je isključivo sa domaćih farmi, domaćinski birano, čuvano i spremljeno u najsavremenijoj peći na drva specifičnoj za stekhouse širom svijeta. U restoranskom meniju su se zbog iskustva rada na primorju i specifičnosti crnogorske kuhinje našli i prvoklasna riba i plodovi iz našeg mora.

Jedna od potvrda kvaliteta našeg restorana je i činjenica da smo na listi jednog od najvažnijih portala za putovanja i ocjenjivanje ugostiteljske usluge TripAdvisor na 3. mjestu u Podgorici što predstavlja izuzetan uspjeh za tako kratak period.

Contact

Contact

Aditional Information

Aditional Information
 • Pon
  8h-17h, 19h-23h
 • Uto
  8h-17h, 19h-23h
 • Sri
  8h-17h, 19h-23h
 • Čet
  8h-17h, 19h-23h
 • Pet
  8h-17h, 19h-23h
 • Sub
  13h-17h, 19-23h
 • Ned
  13h-17h, 19-23h

Location

Steakhouse Grill, Fish & Meat
Get directions

Contact

Steakhouse Grill, Fish & Meat