Eco Resort Plavnica

Description

Description

Ko samo jedanput dođe na Skadarsko jezero, obiđe ga i posjeti kompleks Plavnica, više neće sanjati daleka i egzotična mjesta, jer sve što treba vidjeti i doživjeti, nalazi se baš ovdje, na dohvat ruke.

Na samoj obali Skadarskog jezera, u prstenu živih voda, okružen bujnim zelenilom, smješten je reprezentativni turistički kompleks Plavnica. Kompleks obuhvata 20 hektara od čega je 7 hektara brižljivo uređenog prostora na kome se promišljeno prepliću i sadržajno dopunjuju brojna zdanja i objekti koji naprosto plijene svojom ljepotom i elegancijom.

Kompleks Plavnica ima posebno povoljan komunikacijski položaj: u neposrednoj je blizini magistralnog puta Podgorica – Petrovac, željezničke pruge Beograd – Bar i međunarodnog aerodroma „Podgorica“.

Na samoj obali jezera, u centralnom zdanju kompleksa Plavnica, smještena su četiri prostrana i luksuzna apartmana: „Jelena“, „Ksenija“, „Vjera“ i „Zorka“.

Apartmani su visokostandardizovani i obuhvataju izuzetno opremljen dnevni boravak, odvojenu spavaću sobu i kupatilo sa đakuzijem.

Šarmu i eleganciji unutrašnjeg uređenja nenametljivo doprinosi prefinjeni mobilijar, maštovita rasvjeta i plemeniti materijali za dekoraciju. Posebno plijeni funkcionalnost i organizovanost prostora koji je u potpunosti primjeren potrebama visokozahtjevnog gosta.

Sve prostorije su bešumno klimatizovane, u dnevnom boravku se nalazi mini bar i priručna kuhinja. Apartmani raspolažu direktnom telefonskom linijom, internetom, kao i sa dva plazma televizora u dnevnom boravku i spavaćoj sobi na kojima je moguće pratiti bogat satelitski program.

U drugom dijelu kompleksa Plavnica, u blizini riječice i prekrasnog kamenog mosta, izdiže se moćna kula sa ogromnom pečurkom: restoran-bar “Rotonda”. U pivnici i piceriji gosti mogu da objeduju brzo i nekonvencionalno uživajući u jezerskim prizorima i preljepim zalascima sunca nad Plavnicom.

Posebnu atrakciju na Plavnici predstavlja maštovito organizovan, neobičan i sasvim originalan amfiteatar koji se gotovo organski uklapa u ambijent jezera. On sasvim smisleno i graditeljski lucidno okružuje glamurozni bazen iz čijeg središta izranja muzička bina na kojoj se tokom čitave sezone, iz noći u noć, organizuju prestižne muzičko zabavne priredbe, koncerti, modni vikendi i revijalni programi.

Ovdje ćete u vrelim ljetnjim noćima pronaći najbolji ugođaj, probuditi svoja čula i sa dragim osobama uživati u koktelima koji neodoljivo hlade i asociraju na vrelu ljetnju avanturu… I ljubav, naravno.

Organizovanje krstarenja Skadarskim jezerom • Muzičko-zabavni i revijalni programi • Modne revije • Izložbe • Poslovni ručkovi i večere • Cocktail party • Prezentacije • Venčanja • Rođendanska slavlja • Ornitološke ture – posmatranje ptica

Turističko-ugostiteljski kompleks Plavnica iz svoje izuzetno osmišljene i raznovrsne ponude prilagođene najvišim standardima i trendovskim zahtjevima modernog turističkog tržišta, između ostalog, posebno izdvaja sasvim ekskluzivne i valjano organizovane brodske ture po Skadarskom jezeru.

U pravu malu avanturu otkrivanja bajkovitog jezerskog prostranstva, zainteresovane goste, ostale posjetioce i organizovane grupe, povešće moderan panoramski restoran-brod “Plavnica”. Projektovano namjenski, skladno i funkcionalno, ovo izuzetno plovilo katamaranskog tipa, dugo bezmalo 40 m, može sa lakoćom da prihvati i ukrca i do 250 putnika, da ih u brodskom restoranu domaćinski ugosti i usluži, krstareći kroz živopisne jezerske krajolike.

U ugodnoj i opuštenoj vožnji putnici će uživati u jezerskim pejzažima, u prizorima starih, napuštenih ribarskih naselja, srednjevjekovnih gradova i utvrda, u brojnim malim ostrvima, čitavom arhipelagu tzv. ”gorica” na kojima vjekovječe drevni manastiri koji svojom ljepotom i duhovnošću svjedoče o nemerljivoj kulturno-istorijskoj baštini Zete i svekolike Crne Gore.

Organizovane grupe i agencije mogu po želji da ugovore itinerer, posebnu brodsku turu, i da obiđu najatraktivnije dijelove i lokacije na Skadarskom jezeru.

Plavnica!

Contact

Contact

Aditional Information

Aditional Information
 • Pon
  10-24
 • Uto
  10-24
 • Sri
  10-24
 • Čet
  10-24
 • Pet
  10-24
 • Sub
  10-24
 • Ned
  10-24

Location

Eco Resort Plavnica
Get directions

Contact

Eco Resort Plavnica