My Brilliance Cafe

Description

Description

Ako imalo pratite podgoričku gastro scenu, My Brilliance Cafe niste mogli propustiti. Smješten upravo u City kvatu, dijelu grada koji je svaki mjesec bogatiji za jedno novo mjesto, My Brilliance Cafe već ima redovne posjetioce i obožavatelje.

Spajajući jednostavna jela kojima kuvar daje jedan drugačiji ‘touch’, ovaj restoran jako je brzo postao odlična stanica za ručak.

U ponudi raznih restorana u Podgorici koji se svako malo otvaraju, Podgoričani kao da i dalje traže nešto novo i drugačije. My Brilliance je uspeo sažeti aktualno, lokalno i zdravo u jelovnike koji odgovaraju svima, a visoko su na lestvici kvaliteta.

Šta ljudi u My Brilliance najviše vole jesti?

Nakon super popularnih šarenih smoothie zdjelica popularno nazvanih smoothie bowls, svijet je zavolio još jednu novost na gastronomskoj sceni – Buddha bowls.

Već na prvi pogled privlače bojama, a spojevi koje kombinirate sami nerijetko oduševljavaju. Buddha bowls hit su koji nas je osvojio na prvu!

Buddha bowls najčešće ne sadrže meso pa će ih obožavati i vegetarijanci, a neke od kombinacija kojima se možete razveseliti za ručak ili večeru su voće i povrće, žitarice, različiti orašasti plodovi i sjemenke, ali i vegetarijanski dodaci kao što su tofu ili seitan. Osim što će vaša posudica biti super zdrava, ona će i odlično izgledati, a samim time instantno zvati na uživanje.

Orijentalna hrana, Probiotic Food, Immunity shots, Row vegan food, gluten free food, homemade pasta, detox juices i smoothie bowls  su razlozi zašto smo omiljeno mjesto ljubiteljima zdrave ishrane i možemo slobodno reći jedinstveni u restoranskoj ponudu Podgorice.

 

Contact

Contact

Aditional Information

Aditional Information
 • Pon
  08:00-23:00
 • Uto
  08:00-23:00
 • Sri
  08:00-23:00
 • Čet
  08:00-23:00
 • Pet
  08:00-23:00
 • Sub
  08:00-23:00
 • Ned
  08:00-23:00

Location

My Brilliance Cafe
Get directions

Contact

My Brilliance Cafe