Hugo Bar & Kitchen

Description

Description

Hugo Bar & Kitchen je novo, urbano mjesto u gradu na kome svako može da izabere nešto po svojoj volji. Pored izvrsne ponude hrane i pića, u našoj bazi dobre zabave u podgoričkoj trendi Bokeškoj ulici, svakodnevno Vas očekuju brojni sadržaji koji će obogatiti ugodne trenutke u društvu Vaših najmilijih.

Uređen u modernom, industrijskom stilu,Hugo Bar & Kitchen je odličan izbor za prvu jutarnju kaficu i novine, ukusni ručak sa porodicom ili poslovnim partnerima, kao i odličnu večernju zabavu. Kapacitet našeg bara je 36 sjedeća mijesta

Posebno smo ponosni na prelijepu baštu koja predstavlja pravo utočište u vrelim ljetnjim danima. Smještena u hladovini Bokeške ulice, u već dobro poznatom centru Podgorice, u našoj bašti možete idealno započeti dan uz najkvalitetniju kafu i ukusan doručak. Iz naše ponude posebno izdvajamo ukusne smoothie-je i sveže ceđene sokove koji će Vas oduševiti svojim raznovrsnim kombinacijama ukusa.

Kada poželite kratak predah u toku dana, Hugo Bar & Kitchen je idealan izbor za prijatan ručak. Na našem meniju nalaze se raznovrsne paste, supe, meso, salate i deserti za najslađi završetak obroka. Vaše omiljeno jelo možete upotpuniti nekim od izvrsnih vina iz naše bogate ponude.

Takođe, nudimo veliki izbor piva poznatih brendova, odlične domaće rakije, likere, kao i strana žestoka pića, po pristupačnim cijenama.

Contact

Contact

Location

Hugo Bar & Kitchen
Get directions

Contact

Hugo Bar & Kitchen