Hotel Marija

Description

Description
D.o.o.Braca Radanovic u svom sastavu posjeduje dva objekta: hotel ”Marija” u Starom gradu i “Marija 2 “ u Dobroti-Kotor (Montenegro).
Hotel “Marija” se nalazi unutar zidina starog grada Kotora,grada sa UNESCO-ve liste svjetske prirodne i kulturne bastine.
1
Smjesten u krasnoj baroknoj gradjevini u kojoj je svojevremeno odsjeo austrijski car Franjo Josif, hotel Marija posluje od 1995 godine, tokom dugih godina poslovanja najbolje ga mogu okarakterisati zadovoljstvo i povratak gostiju, domacih i stranih, kao i mnostvo prestiznih nagrada koje su obiljezile njegovo poslovanje: SACEN-zlatna povelja, najbolji hotel u SRJ 1996.god, novosadski sajam-srebrna medalja za 2003 i 2004 god.
Jedinstveni enterijer ostvaren izuzetnim majstorskim rucnim radom u punoj hrastovini odise toplinom i otmenoscu i ceka na Vas!
Enterijer hotela Marija dizajniran je rucnim radom vlasnika hotela gospodina Voja Radanovica, prirodnim materijalima u punoj hrastovini.Hotel odise toplinom i otmenoscu, a jedinstvena ponuda je oplemenjena hotelskim standardima tri zvjezdice.Hotel ima 17 konforno opremljenih klimatizovanih soba sa kupatilom. Savremeno opremljene sobe posjeduju TV sa satelitskim programom, telefon, mini bar i besplatnu internet konekciju.

Struktura soba:

  •     9 soba sa francuskim lezajem,
  •     2 sobe sa dva francuska lezaja,
  •     2 dvokrevetne sobe,
  •     3 sobe sa francuskim i 1/1 lezajem,
  •     1 soba sa francuskim i 2/1 lezajem.

Gosti takodje mogu uzivati u predivnom ambijentu hotelskog restorana sa pogledom na stare kotorske trgove, crkvu St. Klare i Antuna i crkvu St. Nikole. Pored menija tradicionalnih crnogorskih specijaliteta, hotelska kuhinja je na glasu i po ribljim specijalitetima, a za one koji preferiraju manje intiman izlazak preporucujemo hotelski aperitiv bar.

Hotel posjeduje restoran i bar. Ovdje možete naži dnevni meni za svega 9 eura koji uključuje supu, glavno jelo, salatu i desert. Riblji dnevni meni možete naći za svega 15 eura i on uključuje supu, ribu, salatu i desert. Doručak po izboru za 4 eura.
Dobro nam došli,
Vaša Marija

 

Contact

Contact

Location

Hotel Marija
Get directions

Contact

Hotel Marija