Hotel Astoria Kotor

Description

Description

Smješten u božanstvenoj pozadini gdje se more i planine dodiruju i gdje Mediteran grli kontinent , na raskrsnici dvije civilizacije , u okviru jednog od najljepših gradova Crne Gore, Hotel Astoria Kotor oživljava prošlost i ispunjava sadašnjost .

Hotel Astoria Kotor, se nalazi na mjestu nekadašnje palate jedne od eminentnih plemićkih porodica u Kotoru koja je pretvorena u modernu vilu. Ova originalna gotska palata datira iz ranog 14.vijeka  i od tada se čuva kao spomenik od velikog istorijskog značaja.

Hotel Astoria Kotor će vas inspirisati da zavirite ispod bedema i oživite prošlost grada koji je pružio otpor vremenu i nedaćama i postao inspiracija za stvaralaštvo.

Smješten na lokalitetu između glavnih gradskih vrata i katedrale Sv. Tripuna, Hotel Astoria Kotor kompletnom ponudom, smještajnim kapacitetima, restoranom, aperitiv barom i elegantnom ljetnjom baštom  ostavlja utisak ne samo izuzetnog dizajnerskog rješenja sa antiknim komadima namještaja iskombinovanim sa hi-tec elementima današnjice, već toplinom jednostavno mami u svoje odaje gdje vas čeka i nezaboravan užitak u fascinantnoj ponudi jela iz svih krajeva svijeta.

 

Contact

Contact

Location

Hotel Astoria Kotor
Get directions

Contact

Hotel Astoria Kotor