Green Dot Pub

Description

Description

Green Dot Pub, se nalazi na setalisu u Igalu, u neposrednoj blizini Case, Poste i Al Posto Giusta. Raspoloženje koje vlada u klubu Green Dot Pub je uvek neponovljivo, a energija neizbježno izuzetno pozitivna.

Detaljno renoviran i osvježen novim idejama otvara svoja vrata ljubiteljima dobrog piva, veselog društva i kvalitetne muzike, a od sada uz čašu omiljenog pića nudi i autentičnu brzu hranu. Za one koji rano startuju tu je najbogatiji doručak-meni u gradu.

Gastronomska ponuda je prilično fina, pa imate priliku da uživate u njoj sjajnoj klopici, a prolazno vrijeme za koje ćete biti usluženi više je nego dobro. Puno vrsta svežeg i idealno rashlađenog točenog piva uz krilca u bafalo ili BBQ sosu su idealan izbor! Takođe, u ponudi imate veliki izbor burgera, čijim se kvalitetom menadžment ovog kluba posebno ponosi.

Pored sjajnog ozvučenja i ambijentalne rasvjete koja se uklapa u tematiku lokala, Green DotPub je opremljen i besplatnim WiFi internetom, lako pristupačnim utičnicama i LED televizorima za prenose vaših omiljenih sportskih dešavanja!

Green Dot Pub otvoren je svaki dan od 7:00h , do čak 1 sat iza ponoći. Što se tiče mjesta za rezervaciju, možete da birate između šanka, barskog stola, niskog sedenja ili separea dok je sam kapacitet kluba Tramvaj Pub 200 ljudi. U klubu Green Dot Pub loše mjesto ne postoji, kao ni loš provod.

Ovdje se možete iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. Pravo mjesto za provod sa dragim osobama je upravo klub Green Dot Pub.

Dobrodošli…

Contact

Contact

Aditional Information

Aditional Information
 • Pon
  07-01
 • Uto
  07-01
 • Sri
  07-01
 • Čet
  07-01
 • Pet
  07-01
 • Sub
  07-01
 • Ned
  07-01

Location

Green Dot Pub
Get directions

Contact

Green Dot Pub