Gradska kafana Palas

Description

Description

Gradska kafana Palas ovorila je svoja vrata u okviru luksuznog kompleksa „Palas Lux“ sa vizijom da spoji tradicionalno i moderno na autentičan način.

Savremen dizajn koji odiše mediteranskim notama stvara izuzetno prijatan ambijent Gradske kafane. Kada se tome doda pogled na more i ostrva Katič i Sveta Neđelja, onda je sasvim jasno zašto će vas ovo mjesto osvojiti već na prvi pogled.

Kvalitetna usluga i vrhunska ponuda hrane i pića, izdvajaju Gradsku kafanu kao nezaobilazan kutak u kojem će uživati mještani ali i svi posjetioci Petrovca.

U Gradskoj kafani ćete probati nekoliko vrsta pica pripremljenih u specijalnoj peći po receptu tradicionalne napolitanske pice. Tu su i razne pašte, sendviči, kao i burgeri od najkvalitetnijih vrsta mesa.

Ljubitelji slatkih ukusa svakog dana mogu uživati u svježim kolačima od najboljih sastojaka koje nemate priliku da probate na drugim mjestima.

Ono po čemu se gastro priča Gradske kafane ističe i razlikuje u odnosu na druge, jeste u profesionalnom i pažljivom odabiru namirnica koje su tradicionalno vezane za kulturu mjesta a spremaju se na jedinstven i moderan način.

U Gradskoj kafani se organizuju  i muzičke večeri za nezaboravan ugođaj na obali mora.

Vjerujemo da će Gradska kafana Palas cjelokupnom uslugom i ambijentom uz šum talasa i najljepše zalaske sunaca, ispisati nove stranice ugostiteljske priče Petrovca i Budve.

Contact

Contact

Location

Gradska kafana Palas
Get directions

Contact

Gradska kafana Palas