Fotograf Vedran Ilić

Description

Description

Profesionalni fotograf Vedran Ilić za vrlo kratko vrijeme postao je prepoznatljivo ime u svijetu crnogorske fotografije.

Dragi budući mladenci,

Mi smo Vedran i Edina, zaljubljeni jedno u drugo,  zaljubljeni u fotografiju, putovanja i prirodu. 

Naš životni san je da istražimo svijet kroz naša putovanja i da svaki momenat tog istraživanja zabilježimo našim fotoaparatima. Naš životni san živimo i u svim onim momentima kada radimo ono što volimo, fotografišemo bitne momente za naše klijente. U poslu se trudimo da ostanemo dosljedni svom fotografskom stilu, ali i da ispratimo svjetske trendove i uvodimo inovacije u načinu našeg rada. Trudimo se da kroz pozitivan i vedar duh sa našim klijentima ostvarimo opušteni i prijateljski odnos pun povjerenja. Posvetimo se svakom vjenčanju i svako vjenčanje proživljavamo sa našim mladencima od početka do kraja, trudimo se da uhvatimo svaki trenutak pun ljubavi, svaki osmjeh, i svaku emociju, kako bi na kraju vaša ljubavna priča bila potpuna. Jedino što tražimo od naših mladenaca je da na dan vjenčanja budu ono što jesu, pozitivni, nasmijani, opušteni, spontani i da uživaju u svakom momentu, a mi ćemo se potruditi da sa našim gotovo 13-o godišnjim iskustvom, posvećenošću poslu, ljubavi prema fotografiji, na najvjerniji mogući način zabilježimo jedan od najbitnijih trenutaka u vašem životu, sa željom da vam fotografije budu najdraža uspomena sa vašeg vjenčanja, i da na kraju, i mi sami doživimo trenutak zadovoljstva kada na vašem licu vidimo osmjeh. 

Drago nam je i počastvovani smo što se interesujete za naš rad, ispričajte nam vašu priču i možemo da počnemo da kreiramo magične fotografije koje će kroz vrijeme čuvati vaše uspomene od zaborava. 

Pogledajte samo neke od njihovih magičnih fotografija, stvarno je bilo jako teško izabrati

 

 

Contact

Contact

Location

Fotograf Vedran Ilić
Get directions

Contact

Fotograf Vedran Ilić