Etno selo Sveti Georgije

Description

Description

Lokacija – locirani na padinama Lovćena u mjestu Njeguši, etno selo Sveti Georgije je mjesto koje donosi mir i zadovoljstvo našim posjetiocima. Bilo da uživate u moru ili planinama Sveti Georgije je mjesto da to i doživite.

15 km do Cetinja
20 km do starog grada Kotora
25 km do aerodroma Tivat

 

LOKALNE ZNAMENITOSTI

Njeguše i njegovu okolinu vjekovima je stvarala istorija. Iz našeg sela možete posjetiti Lovćen i Njegošev mauzolej, Ivanova Korita, staru prestonicu Cetinje, kao i Boku Kotorsku koja obiluje lokalnom istorijom.

PLANINE I MORE

Prelijepa priroda koja nas okružuje je raj za sve ljubitelje koji uživaju u izletima, planinarenju, šetnjama i aktivnostima na moru. Sa jedne strane Lovćen a sa druge strane Boke Orjen planina. Između se smjestio jedan od najljepših Svjetskih fjordova, Boka Kotorska.

ORGANIZACIJA KONGRESA, KONFERENCIJA, VJENČANJA I OSTALIH PROSLAVA

Etno selo Sveti Georgije vam nudi kompletne usluge organizacije konferencija, kongresa, sastanaka, proslava i drugih događaja.

Organizujte svoje događaje u prelijepom ambijentu Etno sela Sveti Georgije, koje se nalazi na predivnoj lokaciji, i koja će svim učesnicima vaših događaja uljepšati učešće i sam boravak.

Za sve informacije oko organizacije vašeg događaja možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili na date brojeve telefona.

NJEGUŠKI PRŠUT, SIR, KOBASICA…

Hrana je ono na šta obraćamo najviše pažnje.
Sa mnoštvom raznih lokalnih specijaliteta, prvenstveno Njeguškog pršuta i sira, u našem restoranu možete uživati i u najboljoj domaćoj hrani…

Lokalni proizvodi koji su poznati su kaštradina, sušeno ovčje meso, cijenjene su i kobasice, ali ne prestižu slavu njeguškog pršuta.  U saradnji smo sa lokalnim domaćinstvima koji svoje proizvode prave vijekovima na isti način.

Takođe u našoj ponudi možete pronaći i mnoga jela koja spremamo tradicionalnom metodom pečenjem ispod sača ili peke.

Vaše je da dođete i prepustite se čarima domaće kuhinje.

Za ponudu naših smještajnih kapaciteta predlažemo da provjerite raspoloživost direktno sa našem sajtu

 

Contact

Contact

Location

Etno selo Sveti Georgije
Get directions

Contact

Etno selo Sveti Georgije