DUKLEY BEACH LOUNGE

  • dukley beach lounge

Description

Description

Uživajte u odmoru, bezbrižni, na udobnoj pješčanoj plaži DUKLEY BEACH LOUNGE na poluostrvu Zavala.

Mirisi raskošnih mediteranskih biljaka poluostrva i kristalno-čiste morske vode stapajući se sa potocima planinskog vazduha stvaraju osobeni, ni sa čim uporedivi osjećaj svježine. Usluge najviše kategorije, opuštajuća muzika i uzbudljivi panoramski pogledi na blistavu obalu Budve omogućavaju Vam da se obretete u magičan svijet harmonije i relaksacije.

Poslije sunčanog kupanja Vaš predivan odmor možete da nastavite u udobnom restoranu u okviru kompleksa. Ovdje će Vas obradovati dobar izbor najukusnije hrane i prefinjenih napitaka, a savremeni dizajn i udobno okruženje probudiće u Vama interesovanje da dolazite ovdje iznova i iznova.

 

Arhitektonski projekat plažne zone i restorana uradio je poznati srpski projektni biro  «Fluid arhitektura».

U dizajn unutrašnjih prostorija harmonično se uklapaju stil minimalizma i hi-tech. Tečni ergonomski oblici i svijetle boje stvaraju sredinu prijatnu za vizuelnu percepciju i udoban odmor. Korišćenje savremenih materijala kao što su staklo, plastika i metal dozvoljavaju da se iskoriste oblici namještaja i konstrukcija, a originalna rasvjeta harmonično dopunjava kompoziciju.

Jednostavnost i lakoničnost tog stila ne zamara oči, već dozvoljava posjetiocu da se opusti i odmori. Namještaj od tehnoloških materijala lako se transformiše i originalno se preobražava uz pomoć dekorativnih elemenata i elemenata rasvjete. Ovdje je sve potčinjeno magiji novih tehnologija.

Fluoroscentna svijetla ističu kompozicione osobenosti prostorija, stvaraju obim i neki efekat nerealnosti. To Vam omogućava da zamislite da se nalazite u nekom drugom svijetu i tako pobjegnete od svakodnevnice. Zahvaljujući neobičnim dizajnerskim rješenjima i najnovijim materijalom stvara se neopisiva atmosfera koja zaražava goste svojom energijom.

Dobro došli! 

Contact

Contact

Location

DUKLEY BEACH LOUNGE
Get directions

Contact

DUKLEY BEACH LOUNGE