Carlsberg Montenegro

Description

Description

CARLSBERG MONTENEGRO – KVALITET U SVIM ASPEKTIMA POSLOVANJA

Kompanija Carlsberg Montenegro osnovana je 2007. godine, kao dio Carlsberg Srbija Grupe, koja je dio poslovnog sistema jednog od najvećih svjetskih pivarskih giganata, CarlsbergGroup. Carlsberg Montenegro u svom portfoliju ima brendove Carlsberg, Tuborg, Somersby, Lav, Merak, Budweiser, Guinness i Erdinger.Kompanija nastoji da bude primjer dobre prakse u svim segmentima poslovanja, stavljajući u fokus svog rada zadovoljstvo potrošača.

Carlsberg

Čuveno Carlsberg svijetlo lager pivo pripada kategoriji premium brendova. Sadrži 5% alkohola i proizvodi se od najboljih vrsta slada, što mu i pripisuje višegodišnji kvalitet. Proizvodnja Carlsberg piva se temelji na upotrebi specifičnog kvasca iz roda Saccharomyces cerevisae, koji se proizvodi isključivo u Carlsberg Research centru.Carlsberg se konzumira dobro rashlađen, najbolje na temperaturama između 6 i 8 stepeni, čime se postiže potpuni užitak.

Tuborg

Tuborg, planetarno popularan brend, prisutan je u više od 70 zemalja širom svijeta.Tuborg Green je svijetlo pivo boje ćilibara koje plijeni osvježavajućim i umirujućim ukusom i dodirom gorčine. Sadrži 10,4% ekstrakta i 4,6% alkohola. Tuborg uvijek inspiriše svoje konzumente na različite načine, da bi što više bili otvoreni za nove izazove i uvijek u trendu sa dobrim vibracijama uz jedinstveni ukus ovog posebnog piva.

Somersby – Nestvarna istorija, stvarno osvježenje

Somersby je na tržište Crne Gore stigao 2011. godine, kao pionir u potpuno novoj kategoriji alkoholnih pića – Cider (sajder). Ovaj osvježavajući napitak sadrži 4.5% alkohola i nastaje fermentacijom voća uz dodatak prirodnog voćnog šećera i arome. Ukus Somersby-ja najbolje dolazi do izražaja kada je dobro rashlađen i poslužen u čaši punoj leda. Na našem tržištu možete ga naći sa ukusom jabuke, kruške, kupine i nara u bocama od 0,33l.

Contact

Contact
 • Address
  The Capital Plaza, Diplomatska kula III sprat, Bul. Dz. Vasingtona 98, Podgorica
 • Phone
 • E-mail
 • Category
  HoReCa Dobavljači
 • Location
  Podgorica

Location

Carlsberg Montenegro
Get directions

Contact

Carlsberg Montenegro