Caffe Korkovado

Description

Description

Smješten podno zidina Starog grada, na raskršću Brijega od Budve, hotela Mogren i budvanske rive, nalazi se Kafe bar Korkovado.

U  gradskom jezgru starom preko 2.500 godina, Korkovado predstavlja spoj modernog i arhaičnog, mondenskog i savsim jednostavnog, svjetskog i lokalnog.

Svojom jedinstvenom ponudom i prijatnim ambijentom Korkovado je stekao povjerenje lokalnog stanovništva, ali i gostiju koji u Budvu dođu radi odlične usluge, izvrsne hrane i nezaboravnog provoda.

Od italijanskih specijaliteta preko mediteranske kuhinje i lokalnih i internacionalnih poslastica, i najzahtjevniji gosti, probirljivi i sladokusci uživaju u hrani koju spremaju vrhunski kuvari i slastičari.

Ljubazno osoblje, udobnost i prijatnost ambijenta učinili su da Korkovado bude nezaobilazno mjesto za opuštanje, odmor, poslovne i privatne susrete. Onaj ko ga jednom posjeti , iznova mu se rado vraća.

U želji da udovoljimo svim ukusima potrudili smo se da ambijent i uslugu prilagodimo kvalitetu elitnih svjetskih destinacija, profesionalno i uslužno osoblje će Vam uvijek biti na raspolaganju za sve želje koje imate. Naši kuvari posebno su se potrudili da obraduju i najistančanija nepca i time upotpune Vaše uživanje u našem lokalu.

Ukoliko želite da započnete dan uz kafu i laganu ambijentalnu muziku, a sve to dok sjedite ispred viševjekovnih zidina Starog Grda Budve onda je CAFFE KORKOVADO pravo mjesto za Vas. Ovdje cete popiti najbolju kafu uživajući u ambijentu i profesionalnoj usluzi.

Naravno, u ovo moderno doba užitak ne bi bio potpun bez interneta. Zbog toga smo se potrudili da Vam obezbjedimo izvanrednu pokrivenost našom WiFi mrežom, koja je ujedno jedna od najbržih i najstabilnijih Budvi. Šifra za naš WiFi je “sibir123”.

Osjetite pravi duh mediterana i uživajte u beskompromisnom kvalitetu naše usluge i ,naravno, dodjite nam ponovo. Osoblje Caffe-a KORKOVADO Vam je uvijek na usluzi.

DOBRO DOŠLI!

 

Contact

Contact
  • Address
    Ispred zidina Starog grada, Budva
  • Website
  • Category
    Kafici i klubovi, Restorani
  • Location
    Budva

Location

Caffe Korkovado
Get directions

Contact

Caffe Korkovado