ASTORIA BUDVA

Description

Description

Smješten  u Starom gradu u Budvi, luksuzan hotel Astoria Budva u potpunosti je renoviran u novembru 2007. godine. To je prvi i jedini butik hotel u Starom gradu. Uz pomoć izuzetnog dizajnera enterijera iz Grčke , ovaj butik hotel je prepoznatljiv po svom elegantnom stilu i udobnosti.

AstoriaBudva-U-tekst

Arhitektonski elementi su ostali netaknuti , a zgrada je još uvijek tipičan primjer plemićke kuće, dok je enterijer ispunjen originalnim nameštajem u minimalističkom stilu . Hotel Astoria je svijet prefinjenih detalja: sve je pažljivo odabrano i kreirano tako da godi oku i smiruje duh.

Postoji dovoljno stvari o kojima brinete kada putujete u novo , nepoznato mjesto i većina turista izbjegava  velike hotele i opredjeljuju se za udobna, intimna i prijatna mjesta.  Ako odlučite da posjetite hotel Astoria onda možete biti sigurni da ćete se osjećati kao kod kuće.

Hotel Astoria Budva ima sopstveni trendi restoran. Ponuda restorana  Astoria Budva se zasniva na domaćoj i internacionalnoj kuhinji, koja je uvijek u skladu sa aktuelnim tendencijama u kulinarstvu. To je i glavni razlog privlačnosti za sve poklonike dobre hrane. U duhu vrhunskih svjetskih restorana, kao primarnu ponudu možemo istaći jela i deserte koji su TRADE MARK  cijelog “Astoria resort” lanca. Astoria Vulkano, grčki Vafl sa sladoledom i Astoria Sufle, su slatki specijaliteti  po kojima je Astoria  prepoznata

Contact

Contact

Location

ASTORIA BUDVA
Get directions

Contact

ASTORIA BUDVA