Aquapark Budva

 • aquapark budva 3
 • aquapark budva 9
 • aquapark budva 7
 • aquapark budva 6
 • aquapark budva 5
 • aquapark budva 4

Description

Description

AQUAPARK BUDVA NAJAVLJUJE LJETO ZA PAMĆENJE

 

U junu 2016. godine,  prijestonica crnogorskog turizma, Budva, dobila je novu turističku atrakciju koja se prostire na 41.800 kvadratnih metara, a pruža nesvakidašnje i nezaboravno iskustvo za čak 6000 ljudi. Ovo novo i već omiljeno mjesto zabave posjetilaca Budve je jedan od najvećih akvaparkova na obalama južnog Jadrana, Aquapark Budva.

Od prvog dana, Aquapark Budva je postao omiljena destinacijasvih ljubitelja dobrog provoda i mjesto odlične zabave za cijelu porodicu. Brojni sadržaji, koje čine 14 tobogana, 9 bazena i čak 53 atrakcije namijenjene djeci, prilagođeni su svim generacijama i odgovaraju svim potrebama posjetilaca akvaparka. Bilo da se opredijele za vrtoglave vožnje toboganima, odmaranju kraj bazena, uživanju u hidromasaži ili opuštanju u spa bloku svi koji posjete Aquapark Budva sa ovog mjesta odnesu jedinstvene doživljaje koje dugo prepričavaju.

„Možda jesmo najmlađi, ali smo najveći i najatraktivniji akvapark u ovom dijelu Jadrana. Naših 14 tobogana, od kojih jenajveći visok čak 45m i dostiže brzinu od 80 km/h, u toku samo jedne sezone, postali su sinonim za najbolju ljetnju adrenalinsku zabavu. Devet bazena među kojima su, u regionu najvećiwave pool, odnosno bazen sa talasima, zatim bazen sa brzom rijekom, bazen sa hidromasažnim ležaljkama i dječji bazen sa 53 različite atrakcije pružaju posjetiocima različite vidove opuštanja i dobrog provoda. Najviše smo ponosni na činjenicu da smo, za veoma kratko vrijeme, stekli veliki broj stalnih posjetilaca za koje je naš akvapark postao neizostavan dio ljeta i ljetnjeg provoda.“ – ističu u Aquaparku Budva.

 

aquapark budva prices 2019

 

Aqua Park Budva se nalazi na padinama brda Topliš i na svojoj velikoj površini pruža zabavu u čak 8 raspoređenih zona, sa različitim nivoima zahtjevnosti, koje odgovaraju različitim uzrastima i adrenalinskim nabojima!

 

 

 

Želite li saznati nešto o svakoj, pogledajte opise u nastavku:

 1. WELCOME zona – ova zona podrazumijeva parking, info pult i prodavnicu. Ovdje će vas naše ljubazno osoblje dočekati i uputiti vas u sve što je potrebno da znate o zabavi u našem parku, a ukoliko želite možete i kupiti neki suvenir za sebe, iznajmiti peškire i dodatnu opremu.
 2. VIP zona – ova zona pruža više komfora i privatnosti svima onima koji su došli zbog adrenalinske zabave, ali ne vole preveliku gužvu i vrevu.
 3. FUN zona – u ovoj zoni prava zabava počinje! Ovdje su locirane brojne atrakcije, bazeni sa talasima i ostali zabavni sadržaji i ovo je zona u kojoj su uspomene zagarantovane!
 4. FOOD zona – kako joj i samo ime kaže je zona u kojoj se u ponudi nalazi razna hrana za naše posjetioce, a tu su i tematski barovi gdje možete uživati i u malo drugačijoj zabavi unutar Aqua Parka Budva.
 5. RELAX zona – za sve vas koji nijeste pravi adrenalinski zavisnici i za vas zabava predstavlja ustvari relaksaciju! Ovdje su u ponudi hidromasažni bazeni, takozvana lijena rijeka (lazy river), spa ponuda i sl.
 6. PICNIC zona – je mjesto za predah, odmor i druženje. Zabava u Aqua Parku Budva je na najvišem nivou, pa će vam u toku cjelodnevnog adrenalinskog naboja biti potrebno i malo odmora. Ovo je idealna zona za to, a inovacija je da ove godine svi posjetioci mogu u ovu zonu unijeti i svoju hranu i piće i slobodno je konzumirati.
 7. ENERGIZE zona – ovdje se zabava podiže na veći nivo, sa poudom za svakog! Vodena zabava ima razne oblike, pa u ovoj zoni možete uživati u raznim vrstama tobogana, koji su namjenjeni čak i početnicima!
 8. ADRENALINE zona – kod nas ste zbog «adrenalinske injekcije»? Onda je ovo definitivno zona za vas! Priuštite sebi ekstremni užitak i nezaboravan osjećaj!

 

Tu smo za vas cijelog ljeta, počev od juna pa sve do septembra mjeseca! Priuštite sebi makar jedan zabavan dan, dajte sebi oduška, zabavite se i sigurni smo da ćete nam se opet vratiti! Očekujemo vas, jer zabava nam je na prvom mjestu!

U toku juna i septembra AquaPark otvara svoje kapije u 10h.

 

Contact

Contact

Aditional Information

Aditional Information
 • Pon
  09:30-18:00
 • Uto
  09:30-18:00
 • Sri
  09:30-18:00
 • Čet
  09:30-18:00
 • Pet
  09:30-18:00
 • Sub
  09:30-18:00
 • Ned
  09:30-18:00

Location

Aquapark Budva
Get directions

Contact

Aquapark Budva