Ispovijest majke osmoro djece: Izrodismo toliku djecu, ali ZA OVIM ŽALIM

Stres koji sa sobom nosi odgajanje dJece, neki roditelji lakše prevazilaze od drugih. Međutim, kada je u pitanju mnogočlana porodica situacija se dodatno komplikuje i može da se desi da nervoza eskalira. Slična situacija dogodila se jednoj porodici iz Australije.

Nakon što su 2016. godine dobili petorke, Kim i njen suprug Von nisu mogli da se nose sa stresom koji donosi odgoj osmoro djece, pa su se razveli, a brigu o njima vodiće zajedno, prenosi “24sata.hr”.

– Nemoguće je da partneri odgajaju osmoro djece i da ne zaborave na sebe u tom procesu – utvrdila je Kim Tuči u svojoj ispovijesti na portalu “Mamamia”.

Opisivala je kako je i zbog čega njena veza sa Vonom, ocem sedmoro njihove djece, zapala u krizu. Na kraju su se dogovorili da se razvedu.

Šarlot i Dajana liče kao jaje jajetu i niko ne može da povjeruje koliko su slične

U januaru 2016. Kim je postala majka petorki – jednog dječaka po imenu Kit i četiri djevojčice: Ali, Penelopi, Tifani i Beatriks. Iz prethodne veze imala je sina Kurta (13) a u braku sa Vonom ranije je dobila kćeri Avu (9) i Indianu (7). Nakon što su se ona i suprug razveli, kaže kako je prethodno prolazila kroz teško razdoblje.

– Von i ja dijelili smo dom, ali izgubili smo se tokom godina, kroz suze i stres zbog podizanja toliko “malih ljudi” – kaže majka.

Naime, oni su 2016. s velikom radošću čekali još jednu bebu, kad ih je iznenadila vest o tome da Kim nosi petorke i sve se promenilo.

– Dinamika u kući se jako mijenja kad se djeca uvedu u tu jednačinu. Potrebno je više napora da se pronađete između svih obaveza – napisala je Kim na Instagramu, nedelju dana nakon što su se ona i suprug razdvojili.

– Poslednjih nekoliko meseci bilo je jedno od najtežih razdoblja u mojem životu. Morala sam da naučim da stavim svoju sreću na prvo mesto, što je zaista bila teška lekcija – kaže Kim.

Dodaje kako kada dođu deca, u braku se pojave poteškoće i teško je da se partneri ne izgube u tome. Ponekad je jedino rešenje to da se rastanu i odu svako u svom pravcu, piše, a prenosi “San”.

– Da, tužno je zatvoriti ovo poglavlje u našem životu, ali iskreno se radujem nepoznatom elementu moje budućnosti. Jer, stvarno sam se izgubila poslednjih nekoliko godina, nisam više znala gde je moje mesto u životu i nisam bila svesna toga ko sam. Previše sam podlegla pritisku da moram da budem dobra majka, supruga i imam besprekoran dom – priča Kim.

Dodaje kako je htela da svi oko nje budu srećni, ali u njoj su nastajale pukotine i pomalo počele da izbijaju na videlo. To nije promjenilo odnos koji ona i Von imaju, kaže, jer i dalje će zajednički brinuti o porodici, budući da prema njemu i dalje oseća samo ljubav i poštovanje.

(blic)

 

 

Recent Posts