IMAJTE KOSU I TEN KAO MODEL

Šminkeri, blogeri, frizeri i drugi stručnjaci odlučili su da podijele svoje trikove. Pogledajte kojim se stvarima oni služe kako bi postigli što bolji efekat.

Za anđeosku kosu

Za veoma gustu kosu koja se lako suši i kovrdža kada se vremenske prilike mijenjaju nanosi se maska za kosu i ostavlja da odstoji tokom noći, pa ispere ujutru. Kada se osuši, kosa je anđeoski meka i izgleda zdravo.

Napravite crnim ajlajnerom liniju uz gornje trepevice, a na donje tepavice nanesite braon ajlajner. Tako će vaše oči doći do izražaja i izgledaćete seksi.

Neprocjenjiva voda

Najbolje što možete da uradite za svoju kožu jeste da pijete dosta vode. Hidratacija pomaže koži da očuva vlažnost i sjaj, poboljšava metabolizam i održava energiju. Poprskajte vodu i na lice, naročito ljeti, kako biste očuvali svjež izgled.

Bez pudera,bez ulja

Ako ste stariji od 35, nemojte da stavljate puder (osim na nos), jer se on uvlači u bore oko očiju i usta i izgledate samo još starije. Koristite vlažne maramice da pokupite višak ulja sa lica.

Uvijek nosite kremu za sunčanje

Uvijek, bez obrzira na to koje je godišnje doba, nosite kremu za sunčanje na licu, rukama i svakom dijelu tijela koji je izložen suncu.

Punđa je zakon

Ljeti nemam ni vremena ni želje da sušim kosu, pa je vežem u punđu. Kosa mi izgleda sjajno, a za sve mi treba samo pola minuta, a i štiti kosu od dodatog oštećenja od zagrivanja.

Labelo

Uvijek nosite labelo sa sobom i nemojte da dopustite da vam se usne osuše i ispucaju. Bez obzira na to koji ruž koristite, na suvim i ispucalim usnama on neće moći da izgleda lijepo.

Za žute nokte

Ako su vam nokti požutjeli nakon mjeseci nošenja laka, istrljajte ih turpijom i pastom za zube koja izbjeljuje. Tako ćete skinuti žutilo, a nokti će vam još i mirisati svježe.

 

Izvor: Najžena.me

Recent Posts