Ima 100 godina, a udaje se za “dečka” koji je 26 godina mlađi! (FOTO)

Norah Witkiss (100) iz Walesa uskoro bi se trebala udati za svog zaručnika Malcolma Yatesa koji je od nje mlađi 26 godina. Yates (74) i Norah su se upoznali na plesu. U vezi su već više od 30 godina, a trebali bi se vjenčati narednih dana, piše Mirror.

Norah koja bi u decembru trebala navršiti 101 godinu kaže kako se želi vjenčati “prije nego što bude prekasno”. Norah je ranije u braku bila dva puta.

– Veselimo se vjenčanju. Bojim se da ću još više ostariti i propustiti priliku – kaže Norah koja je prije radila kao kuharica u školi.

Haljinu je već pripremila, a prstenje je naručeno. Nakon vjenčanja s obitelji i prijateljima će otići u restoran.

– Uvijek smo i zajedno i svuda idemo zajedno. Puno smo putovali, a često smo i plesali. Najviše volimo cha-cha-cha – kaže Yates koji je radio kako vozač autobusa.

Norah se rodila 1917. godine i za prvog supruga Freda Thomasa se udala s 18 godina. Nakon što je on umro, 1970. godine udala se za Berta Witkissa s kojim je u braku bila 16 godina. Ima jedno dijete. Kaže da je tajna dugovječnog života u kretanju.

Plaćamo li najskuplju struju, čeka li nas novo poskupljenje?

– Treba biti aktivan. Moj život je zaista bio dobar, uživala sam. Volim susretati nove ljude i pričati s njima. Volim raditi i izlaziti. Sada više nažalost ne plešem jer se ne mogu okrenuti i strah me da ne padnem – kaže Norah i dodaje kako joj mnogi ne vjeruju kada im kaže da ima 100 godina.

– Osim toga je sa i ne osjećam tako i to je najvažnije – kaže Norah.

(24.sata.hr)

Recent Posts