Ibrahimovic San Remo

Ibrahimović se pojavio na sceni San Rema uz pjesmu koju svi rado pjevaju

Sinoć je počeo 71. Festival italijanske kancone San Remo, uz ogromne mjere sigurnosti kako napolju tako i unutra, bez publike, kako bi u pet dana festivala sa izuzetnim gostima sve proteklo u najboljem redu.

Čvrsta veza sa Nadom Topčagić

Zlatan Ibrahimović se javnosti predstavio s numerom “Jutro je“ Nade Topčagić. I ne, ne govorimo ovdje o nekakvom balkanskom vašaru, već o čuvenom festivalu Sanremo na čijoj se velikoj sceni konačno pojavila prva Milanova zvezda. I to baš uz čuveni Nadin narodnjak.

U crnom odijelu, sa izvezenim “Ibra“, nije Zlatan pjevao, ali je stigao da se našali sa voditeljom programa, Amadeusom, inače vatrenim Interovim navijačem.

Čast mi je što sam ovdje, ali i vama treba da bude čast što sam ovdje. Obično se osjećam veliki i snažan, ovdje se osećam sitno. Ali i dalje veći i snažniji od vas, doduše“, rekao je Ibrahimović prije no što je zapretio da će preuzeti funkciju direktora Sanrema i promjeniti pravila takmičenja.

Prvo, biće 22 pjevača na programu, 11 protiv 11. Pošto vidim da ih ovde ima 26, prodaćemo četvoricu, čujem da Liverpul traži pojačanja. Drugo, ova scena je previše mala, napravljena za mlade ljude poput tebe. Treba mi bina 105 sa 68 metara, kao na San Siru. Nema stresa, nema brige, dok je Zlatan ovdje sve će biti u redu. Zlatanov festival će trajati 90 minuta plus nadoknada. Ja sam ionako najbolji na ovoj sceni. Ne samo večeras, već svih vremena“.

Inače, uz pomno odabrane kancone umjetničkog direktora Amadeusa biće i velikog spektakla, u četvrtak uveče, tako se najavljuje i prava poslastica Festivala, zapjevaće na sceni Theatra Ariston u San Remu duet dva prijatelja Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović „Io vagabondo“ (remek djelo italijanske kancone grupe „Nomadi“ iz 1972).

 

Zlatan Ibrahimović bi trebalo da bude prisutan svake večeri Festivala, planiran je jedan skeč sa Fiorellom i Amadeusom, ko zna kakva su sve iznenađenja planirana, ali mediji izuzetnu pažnju poklanjaju tom i scenskom susretu.

(superzena)

Recent Posts