moda

I horoskop utiče na naše oblačenje: Evo kako podznak formira vaš modni stil

Horoskopski znak smatra se odrazom vaše ličnosti, ali podznak određuje način na koji se predstavljate svijetu. Podznak je „lice“ vaše ličnosti i predstavlja prozor kroz koji gledate svijet i kroz koji svijet vidi vas. On ne oslikava vašu suštinu ali zato ima veliki uticaj na vaš modni stil.

OVAN
Karakter ratnika najbolje opisuje identitet osoba rođenih u ovom znaku. Oni se sa velikim samopouzdanjem i hrabrošću suočavaju sa svijetom stoga uvijek biraju elegantne, seksi ali i sportske kombinacije dok se za poslovne prilike uvijek odlučuju za stajlinge koji odaju osjećaj moći i na taj način najbolje ističu svoj jaki karakter.

BIK
Senzualnost je vaš glavni adut, a smirenost i jednostavnost su osobine koje vas najbolje opisuju. Bikovi cijene klasičan izgled i senzualne materijale. Jako im je bitan kvalitet onoga što nose i zato kupuju klasične modele koji nikada ne izlaze iz mode.


BLIZANCI
Oštroumni Blizanci imaju konceptualan pogled na svijet koji im služi da održavaju aktivan odnos sa realnim svijetom. Objektivnost, obrazovanje i želja za putovanjem su osobine koje ih najbolje opisuju stoga je njihov stil uvijek originalan i dozvoljava im da uvijek budu u pokretu i rade više stvari u isto vrijeme. Modni dodaci i nota hirovitosti u oblačenju su ono što najbolje izražava njihovu ličnost.

Veliki horoskop za 2016: Drastične promjene u ljubavnom životu Vaga
RAK
Emotivan i subjektivan pristup životu kanališu vašu senzibilnu prirodu, a kreativnost je osobina koja vas najbolje oslikava. Rakovi obožavaju nježne i senzualne materijale, a klasični krojevi i elegancija su ono što im najbolje pristaje.
LAV
Najveći aduti ponosnog Lava su samopouzdanje i osobine lidera. Oni obožavaju da budu u centru pažnje i zato strijeme upečatljivom stilu. Da bi se osjećali dobro u svojoj koži, Lavovi moraju da izgledaju dobro i zato su uvijek maksimalno sređeni gdje god da se pojave.
DJEVICA
Analitična Devica obožava dobru organizaciju i veoma je stroga prema sebi kada je u pitanju izgled. Udobnost je veliki faktor i privlače vas brendovi koji su moderni ali i fukcionalni. Ne posvećujete puno vremena biranju odjevne kombinacije ali uvijek vam je važno da izgledate dobro, a bez puno truda.
VAGA
Umjetničke duše i graciozne Vage traže mirno okruženje u kome mogu održati svoju ravnotežu. Njihovi saveznici su ljepota, diplomatski stav i emotivnost a Vage vole da budu socijalno aktivne. Bilo šta da obučete, bilo da je to džins, obična majica ili elegantna haljina, bitno vam je šta drugi o tome misle. Uvijek ciljate na prikladno oblačenje za svaku situaciju.
ŠKORPIJA
Škorpije vole da se osjećaju moćno i bar pomalo seksi. Na suptilan način postižete fabulozan izgled koji privlači pažnju i zahtjeva poštovanje drugih. Vaša mantra je „manje je više“, a staromodno oblačenje je nešto u čemu nećete videti nijednu Škorpiju.
STRIJELAC
Entuzijastični i pozitivan Strijelac odaje utisak spontanosti i avanturističkog duha, kako u životu tako i u odjevanju. Kao vatreni znak nemate problem sa tim da budete primećeni i zato uvijek birate jarke boje koje odgovaraju vašem karakteru. Vaša zabavna i zavodljiva ličnost projektuje se kroz vaš modni stil.

JARAC

Osobe rođene u ovom znaku osjećaju se najbolje kada drže sve pod kontrolom. To se često prevodi u konzervativan stil oblačenja, ali mogu biti veoma jedinstveni kada je u pitanju kombinovanje odjevnih komada. Uvijek tražite kvalitet i orijentisani ste ka poslovnom oblačenju jer želite da izgledate kao profesionalac na polju na kojem radite.
VODOLIJA
Vaša najistaknutija osobina je individualnost pa ćete i najobičniju uniformu uspjeti da iznesete na sebi svojstven i totalno šik način. Niste neko ko slijepo prati trendove već se možete opisati kao pravi trendseter. Osjećate se dobro u svojoj koži i što je otkačeniji stajling to vam se više dopada.
RIBE
Jako osjetljive, nježne i intuitivne, Ribe nose sve ono u čemu se osjećaju prijatno. Odjeća koja emituje njihov senzitivan stav uvijek će biti za Ribe pravi izbor, a takvim stajlingom mogu odavati utisak misterije i velikog glamura.

 

Izvor: Žena blic/harpersbazaar.com

Recent Posts