Droga

HRVATSKOM SE ŠIRI OPASNA DROGA / Kapa se žrtvi u piće, jako je jeftina i u stanju je potpuno izbrisati pamćenje

Droga se žrtvi ubaci u piće, pričeka se da žrtva postane omamljena i onda ju je lako odvesti i s njom činiti što god zlostavljač zamisli

U Hrvatskoj je jako prisutna droga naziva GHB, javlja Potraga. Kupuje se kao tekućina koja se kapa u piće, jako je jeftina, a izaziva omamljenost, dobro raspoloženje, seksualno uzbuđenje i ljudi je koriste unatoč ozbiljnim nuspojavama ukoliko se uzme samo kap previše.

Najgore od svega je što se GHB lako može koristiti i kao droga za silovanje. Droga se žrtvi ubaci u piće, pričeka se da žrtva postane omamljena i onda ju je lako odvesti i s njom činiti što god zlostavljač zamisli. Žrtva se drugog dana ničega ne sjeća, a tragovi drogiranja brzo odlaze iz organizma.

Može izazvati velike probleme

Dario Todorović utvrdio je kako je droga koja se dobija od hemikalije za čišćenje felgi jako popularna i u Hrvatskoj, a na internetu se može naći postupak kako se droga dobija u kućnoj radinosti.

Prvobitni učinak postiže se već nakon 15 minuta. Osoba će se osjećati opušteno, a postat će i socijalno aktivnija, a povećat će se i seksualni apetiti

Droga se koristi na partyjima i kućnim tuluma, a jedna kap može prelomiti, odnosno od „lijepog“ osjećaja može doći do velikih problema.

(net.hr)

Recent Posts