rođeni

Horoskopski znakovi koji su rođeni pobjednici

Neki su jednostavno rođeni pod srećnom zvijezdom i s lakoćom ostvaruju sve svoje snove. To, naravno ne znači da ostali ne mogu da uspiju u svim svojim ambicijama, ali će im za to biti potrebno mnogo više snage, pameti, upornosti… U odnosu na horoskopsk znakove koji su rođeni za pobjednike.

Ovan

Vaša vladajuća planeta Mars voli ratovanje, ali to ne znači da ćete potrošiti svoj život na borbu. U stvari, vi ste predodređeni da pobijedite u svakoj bici koju odaberete.

Vi ste pametni, motivisani i artikulisani – i zato je vaša sreća više odraz vaše jake ličnosti nego unaprijed zacrtane sudbine.

Rak

Vaš znak je jedan od rijetkih koji je istinski blagoslovlen srećom.

Iako će se na putu uvijek nalaziti nekakvi izazovi, vi imate urođeni osjećaj za smjer i vještine – pomoću kojih, zahvaljujući svojoj srećnoj zvijezdi, uvijek uspijevate da se usmjerite u pravom smjeru.

Vaga

Nije tajna da ste večiti optimista i da se život često odvija tačno onako kako želite. Ako ste se ikada pitali zašto obično iz svakog lošeg dana izađete nepovređeni, odgovor je – to ima veze s vašom percepcijom.

Možete zahvaliti svojoj vladajućoj planeti – Veneri, što vidite čašu napola punu i što imate prilično sreće u životu.

Strijelac

Strijelac je jedan od srećnih znakova u Zodijaku. Vaš vladar, planeta Jupiter, pomaže vam da napravite limunadu od svih limuna koje dobijete.

Naravno, to ne znači da ponekad nema izazovnih vremena, ali nikad nećete biti ostavljeni bez rešenja problema.

Horoskopski znak u kojem se rađaju najmoćnije žene

Riba

Jednom davno, srećna planeta Jupiter bila je vladar vašeg znaka. Iako je Neptun, planeta inspiracije i psihičke sposobnosti, trenutni vladar Riba, planeta Jupiter, kao davno izgubljeni otac, još uvek ima uticaj na vas.

To znači da ste ne samo srećni, već imate dvije planete da vas vode kroz život, prema velikoj sreći.

Izvor: Atma

Recent Posts