žene

Horoskopski znak u kojem se rađaju najmoćnije žene

Vrlo je misteriozna, izuzetno zanimljiva i jako privlačna. Nju nećete “pročitati” tako lako već ćete kroz vrijeme pomalo otkrivati nešto novo o njoj, i svaki put ćete se lijepo iznenaditi. Ona na prvi pogled djeluje opasno i strogo, ali kada je bolje upoznate shvatićete da je to žena koju bi vrijedilo imati uza sebe – ona je Škorpija.

Vrlo je odana i stabilna. Njoj je vjernost jako važna u životu i to je vrlina koju izuzetno cijeni kod drugih ljudi. Može joj se vjerovati. Ona nikada neće davati lažna obećanja.

Žena Škorpija je vrlo samostalna i njoj ne treba neko ko će paziti na nju. Voli svoju slobodu, vrlo je hrabra i snažna. Ona radi ono što misli da je ispravno i nije sklona slijepom slušanju drugih.

Ona zna dobro šta želi u životu, vrlo je ambiciozna, a kada postavi neki cilj, ide prema njemu hrabro i odlučno – ne odustaje tako lako. Mudro donosi odluke i svjesna je da ima sposobnosti koje će je odvesti tamo gde poželi pa je na tom putu niko ne može pokolebati.

Horoskopski znaci koje je nemoguće slagati

Njoj teško nešto promakne jer je vrlo oštroumna i odlično primjećuje detalje i spaja ih u veću sliku. Dobro procenjuje ljude i situacije tako da nema smisla ni pokušavati da pred njom nešto glumite. Može se reći da ima intuitivne sposobnosti.

Žena Škorpija je prepuna strasti za sve što radi, a kada nekoga voli, uradiće sve da taj neko bude srećan. Ali, ako joj se neko zamjeri, osjetiće na svojoj koži zašto nije pametno igrati se sa njom.

Škorpija je najstrastveniji znak zodijaka

I to bilo da se radilo o ženi ili muškarcu. Za ovaj znak kažu da je nevjerovatno dobar ljubavnik koji ima urođeni seksualni instinkt. Škorpija voli divlji seks u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mjestima jer je uzbuđuje sve što je novo.

Obožava seksi donji veš, a tajnovitost kod potencijalnog partnera joj je neodoljiva. Voli da otkriva i osvajati pa je ne zanimaju previše oni koji joj se “nude na tanjiru”.

Izvor: 24 sata

Recent Posts