fetis

Horoskop otkriva: Šta su vaši seksualni fetiši?

Svaki horoskopski znak ima i svoju perverznu stranu, naravno neki više, neki manje. Saznajte šta to vašeg partnera ili partnericu privlači, pa možete da ih iznenadite i isprobate’ jedan na jedan’.

Ovan

Kao što i dolikuje prvom horoskopskom znaku, ovnovi zadovoljstvo pronalaze u iskustvu koje podrazumijeva visok adrenalin. Oni vole prirodni miris tijela, ali i kada krevet udara o pod ili zid. Ljubitelji su jutarnjeg seksa, povlačenja za kosu, ali i borbu i hrvanje u krevetu.

Bik

Za osobe u ovom znaku karakteristično je da uživaju u svim velikim i lijepim stvarima koje su vezane za seks i hranu, dugo i strastveno ljubljenje. Modrice na vratu od ljubljenja su poseban fetiš bikova. Naravno, u svakoj priči o bikovima neizostavna je čokolada.

Blizanci

Najzauzetiji znak horoskopa poznat je po tome da brzo uočava privlačnu osobu i sve završava brzo i žestoko. Posebno uživaju u oralnom seksu, karminu, golicanju, brzinskom seksu, seksi igračkama kao i duhovitosti.

Rak

Od raka se može očekivati sve samo ukoliko se on osjeti istinski voljenim. Muški rakovi vole grudi, a i muškarci i žene u ovom znaku vole dodirivanje stomaka, kao i uzimanje drugih uloga puput pilota i stjuardesa, medicinskih sestara jer im to daje osjećaj opuštenosti kao da su daleko od kuće.

Lav

Svečana ceremonija i malo egzibicionizma su ono zbog čega je lav kralj životinja. Dugačka kosa, ujedanje, grebanje, flertovanje, seks na plaži, hvalisanje i striptiz neizostavni su kod svakog Lava.

Djevica

U antičko doba Djevice su nazivali znakom ropstva. U moderno doba, vezivanje i ropstvo jedan su od seksualnih fetiša ovog znaka. Djevice posebno uživaju ulogama doktor i medicinska sestra, stavljanju maski, vezivanju i prokvokativnom vešu.

Vaga

Rođeni u ovom znaku naročito vole zadnjicu, zato je i seksualni fetiš ovog znaka udaranje po zadnjici i igranje sa zadnjicom. Ustvari sve što je vezano za ovaj atribut. Takođe, sve što ima veze sa preuzimanjem uloga i striptizom blisko je vagama.

Škorpija

Karateristika škorpija je da se ne plaše mraka ili uživanja u svojim zadovoljstvima. Najveći fetiši škorpija jesu vezivanje, seks u vodi i oko vode, seks na javnom mjestu, vezivanje očiju. Škorpiju najviše oduševljava misterioznost.

Strijelac

Strijelcima je avantura drugo ime, zbog toga ne očekuju ništa manje ni kada su fetiši u pitanju. Oni veoma uživaju u seksu na javnom mestu, ali nije im ništa manje zanimljiv uobičajeni seks ukoliko on uključuje seksualne igre. Tada im nije bitna ni provokativna garderoba, i zadovoljiće se i džinsom i košuljom.

Jarac

Zamislite planinske vrhove po kojima se jarčevi penju i tako ćete najlakše shvatiti njihove fetiše. Ukoliko nema visokih štikli, starijeg muškarca ili žene, prirodnih tipova, seksa u sali za sastanke, onda će to biti seks na najvišem planinskom vrhu – što više to bolje.

Vodolija

Kao znak dolazećeg perioda, fetiši koji krase vodoliju su svi oni koji se čine futurističkim i progresivnim. Oni tako vole seks preko interneta ili mobilnog telefona, grupni seks, igračke za seks, lošeg momka ili djevojku kao i berobrazan razgovor.

Ribe

Ribe imaju neke od najrasprostranjenijih fetiša – stopala, lizanje prstiju, cipele. Njima su uglavnom zaštitni znak stopala. Fotografije i voajerizam su takođe neki od fetiša ovog znaka.

(radiosarajevo)

Recent Posts