položaj Venere

Horoskop otkriva kako da se ZALJUBI u vas: Put do srca vodi preko “Venere”

Astrolog Aleksandra Bjeljac objašnjava kako da pridobijete naklonost osobe koja vam se dopada u odnosu na položaj njene Venere i znaku u kom se ova planeta nalazi…

Kad vam se neko dopadne i osjećate da u prisustvu te osobe srce počinje ubrzano da vam lupa, sigurno se pitate koji bi bio najkraći i najbrži da je osvojite.

Saznajte u kom znaku se nalazi Venera osobe koja vam se dopada i primenite taktiku koja će “upaliti”.

Venera u Ovnu

Partnera ćete najlakše osvojiti svojom pojavom, energičnošću i temperamentom, jer ovakva osoba želi partnera koji je slobodniji, vatreniji, dominantniji. Strast i energija ovde igraju glavnu ulogu.

Morate biti u centru pažnje i osoba od akcije. Sa osobom koja ima Veneru u Ovnu možete se upoznati u teretani, na utakmici, na dešavanjima koje imaju veze sa policijom ili vojskom.

Venera u Biku

Partnera ćete očarati svojom ljubaznošću, kulturom, ali i hranom. Ovakva osoba voli lijepa mjesta, obično do susreta može doći u ugostiteljskim objekatima, u bankama, prodavnicama ali i u prirodi.

Ako želite osvojiti nekoga sa Venerom u Biku, trebalo bi da budete stabilni, samouvjereni, sigurni, ali u isto vrijeme nježni i zavodljivi.

Do fatalnog susreta sa ovakvom osobom može doći putem interneta, kroz saobraćaj ili uopšte kroz kretanje. Ako vaš potencijalni partner ima Veneru u Blizancima, privući ćete ga ako ste avanturističkog duha.

Osobe sa Venerom u ovom vazdušnom znaku uglavnom teže mlađim partnerima, a i po nekoj sinergiji, mlađi se “lijepe” za njih. Osvojićete ih komunikacijom i spontanošću, jer vole komunikaciju i sve što je neočekivano – igrajte na kartu iznenađenja.

Venera u Raku

Osvajićete ih svojom dušom, darežljivošću, dobrotom. Rođeni sa Venerom u Raku priželjkuju partnera posvećenog domu i porodici. Uglavnom su osjetljivi, romantični i takve ljude i očekuju pored sebe.

Njih možete upoznati u blizini vašeg doma, na romantičnim mjestima, kraj rijeke ili jezera.

Venera u Lavu

Može doći do upoznavanja na mjestima zabave, nedaleko od bilo kakvih dešavanja, na fakultetima ili seminarima. Vole temperamentne osobe, energične, originalne i dominantne.

Uglavnom teže partnerima izgrađenog imidža, statusa, na visokom položaju, a takve i privlače. Osobe sa Venerom u Lavu žele spontanost, šalu, zabavu i prejaku energiju, bitna im je strast i da kraj sebe imaju energičnu osobu.

Venera u Djevici

Oni traže stabilne osobe, a od velike važnosti im je sigurnost u svakom domenu. Takvu osobu i žele pored sebe. Možete ih sresti na mestima poput pošte, u značajnim ustanovama, pa čak i na pijaci.

Oni sa Venerom u Djevici privlače mlađe osobe, a znače im detalji, pa će prilikom upoznavanja i razvijanja odnosa svaki detalj biti na razmatranju – bilo u ponašanju, izgledu, govoru. Veliki su perfekcionisti i veoma im je važan prvi utisak.

Izvor: telegraf.rs

Recent Posts