HOROSKOP: Ko voli novac “najviše na svijetu”?

Evo kojim horoskopskim znakovima nikad nije dosta para.

Ko najbolje zarađuje? Ko na šta troši? Da li je moguće zaraditi dovoljno novca za život? Ova tri znaka znaju da im je novac bitan više nego drugima, ali nikad im nije dosta, jer imaju previše planova i želja. Pogledajte da li ste jedan od njih, i ne zaboravite: treba imati mjere u svemu, pa i kad je novac u pitanju.

Bik

Bikovi su materijalisti i vole da uživaju u stvarima koje mogu da priušte sebi. Na prvom mjestu je novac, sve drugo može da sačeka. Mogu dosta da se trude da bi stvorili ozbiljan novac. To im je jedini motiv da napreduju i da rade. S obzirom na to da ovim znakom vlada Venera očekivanja su velika i Bik se uvijek trudi da ih ostvari. Oni kupuju poklone dragim ljudima pa svi osjete dobrobit kada je njima dobro. Velikodušni su. Oni će uvijek ulagati dosta u odjeću, kozmetiku i lijepe stvari za kuću, tako da će se napredak vidjeti.

Strijelac

Strelčevi vole novac, jer ne vole da štede. Njima novac nije cilj, već sredstvo kojim mogu da ostvare sve što hoće. Zabavno im je kad ostvaruju svoje želje i zato im nije teško da rade. Oni su entuzijasti i uvijek su spremni na rad da bi dobili povišicu. Tada potpuno zaborave na hedonizam. Kao vatreni znak, oni nikad ne odustaju i daju svoj maksimum, tako da ih niko ne može nadmašiti. Kada ostvare veliku zaradu, onda ulože nešto i u usavršavanje, da bi kasnije još zaradili. Mnogo troše na putovanja, na lijepe stvari, pa se dešava da im nikad nije dovoljno novca.

Irinej: Mi smo jedan narod, ne treba da budemo razdijeljeni

Jarac

Jarac je uvijek vredan, strpljiv i ambiciozan. Bitno je samo da ne odustaje, ali on uvijek ima volju za napretkom i jako voli novac. Ono što ga izdvaja od drugih znakova je što on o tome ne priča, nego napravi plan i ostvari ga u roku. Uvijek je uspješan i ugledan, a sa godinama se svota novca samo akumulira. Ipak, u drugoj polovini života mu se uvijek sad trud isplati. Najviše troši na poslovna putovanja, odjeću, ali mu je bitno i da ima nekretninu.

Recent Posts