HOROSKOP: Ko ne popušta lako

Evo koji znaci teško praštaju i još teže zaboravljaju kad ih neko uvrijedi…

Mnogi ljudi prelaze preko uvreda, rasprava, problema i nesuglasica jako lako. Tolerantni su i ne mogu dugo da budu bez osoba koje vole. Ipak, postoje i oni koji drže do sebe po svaku cijenu. Provjerite da li ste dio te grupe.

Bik

Bik je tvrdoglav, ali zna šta hoće. Uvijek voli da ima svoja pravila, od kojih ne odstupa. Daje sve od sebe u odnosima sa prijateljima i partnerom, ali mora da mu se uzvrati istom mjerom. Kada nije tako bolje bi bilo da se ne nadate boljem sjutra, jer Bik trpi dugo, ali rijetko kad prelazi preko svega. Voli sebe i ne voli kompromis po svaku cijenu. Potrudite se da mu se ne zamjerate, jer povjerenje ne mozete lako vratiti.

Vodolija

Vodolije su originalne, sanjalice, ali i uvijek zabavne. One su uvijek dobri prijatelji i rijetko kad su ozbiljne. Drže do sebe i tvrdoglave su. Ne možete ih ubijediti da ste Vi u pravu, one su jedine koje znaju odgovor na sve. Vole da sve bude ispravno i jednako. Nekad su im prijatelji važniji od njih samih, ali ako ih neko iznevjeri, to uglavnom ne izađe na dobro. Prekidaju lako kontakte sa drugima i neprilagodljive su. Ali ako ih naljutite vjerovatno ste mnogo pogriješili, jer su one generalno tolerantne.

Na šta trošite novac i šta to govori o vama (TEST)

Lav

Nikad nećete znati šta je dosada pored Lava. Neće vam dozvoliti da upadnete u kolotečinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Gledaće da ugodi sebi, kako bi on bio srećan, a onda će biti spreman da usreći i druge ljude. Uvijek je veliki zavodnik i pozitivan je. Ipak, ako Lav riješi da prekine svaki kontakt sa Vama, mora da ste ga nekako uvrijedili. Neće lako popustiti. Zato budite korektni i otvoreni da ne biste bili u problemu sa Lavom.

(Mondo)

Recent Posts