Holivudska diva je 2010. imala GORAK razvod – muž ju je PREVARIO SA 20 ŽENA, a danas živi bajku: Udala se za vrhunskog frajera u tajnosti!

Holivudska glumica Sandra Bulok navodno je ponovo stala na ludi kamen – ovog puta sa fotografom i manekenom Brajanom Randalom, kako piše magazin “OK”.

Slavna 55-godišnjakinja je romansu sa svojim vršnjakom otpočela još 2015, a rešili su da svoju ljubav brižljivo skrivaju od očiju javnosti, pa se o njima veoma malo zna.

To možda nije ni čudo, s obzirom da se Sanda opasno opekla u prvom braku sa voditeljem Džesijem Džejmsom. Par je bio zajedno od 2005. do 2010, a stavili su tačku na odnos kada je glumica saznala da ju je prevario sa 20 žena

PAR JE ZAJEDNO PET GODINAFOTO: PROFIMEDIA

No, vjeru u ljubav joj je ipak vratio Randal, a u više navrata spekulisalo se da su razmjenili bračne zavjete u tajnosti na Sandrinom imanju, iako te informacije nikada nisu zvanični potvrđene. Tako ni ovog puta par nije ništa prokomentarisao o navodima “OK-a” da su se venčali.

Inače, zanimljivo je kako se ovaj dvojac upoznao – ona ga je unajmila kao fotografa za peti rođendan svog sina.

“Brajan je brižan i veoma nježan. Djeci je on broj jedan, dok ja dolazim nakon njega, ali razumijem ih jer je ipak on taj koji ima više humora i bolje ih tretira”, rekla je ona u jednom intervjuu pre dvije godine.

SANDRA JE IPAK PRONAŠLA LJUBAVFOTO: PROFIMEDIA

Podsjetimo, Sandra je posle razvoda usvojila 11-godišnjeg sina Luisa i devetogodišnju ćerku Lajlu.

“Oni ne pričaju o svom statusu veze, ali je prilično jasno da je njihov odnos veoma poseban. Nema sumnje da je on Luisov i Lajlin otac”, rekao je izvor blizak par svojevremeno.

“Djeca obožavaju Brajana, i Sandra smatra da je imala puno sreće jer ga je pronašla. Oni vole da provode vrijeme sami, da planinare ili istražuju prirodu, a njihovi javni izlasci su rijetki”, dodao je drugi izvor.

(zena.blic)

 

Recent Posts