HARD ROCK CAFE PODGORICA PROSLAVLJA GODINU DANA RADA: Prvi rođendan u znaku popusta i nagrada

Hard Rock Cafe Podgorica obilježiće godinu dana rada 8. februara. Tim povodom pripremili su popuste i nagrade za svoje goste i fanove ovog internacionalnog brenda.

Otvaranjem prvog Hard Rock Cafe-a u Regionu, 8. februara prošle godine, Crna Gora je dobila još jednu turističku atrakciju, a Podgorica autentičan amblem mnogih svjetskih metropola i turističkih destinacija.

Flajer-12x21cm-prednja-strana
Za godinu dana prisustva na tržitu Hard Rock Cafe Podgrorica je prepoznat kao jedinstven koncept kod nas i prepoznatljiv brend, poznat po dobroj i kvalitetnoj muzici, raznovrsnim dešavanjima, ukusnoj hrani, i naravno, ljubaznom osoblju.
Povodom proslave prvog rođendana najavljen je popust od 50% na rođendanski meni i Rock Shop proizvode, a na zabavi u tu čast od 22h sviraće bend Neon. Iste večeri biće upriličeno i proglašenje dobitnika nagradne igre, koja je organizovana u saradnji sa Drugačijom radio stanicom. Najvjerniji slušaoci radija i posjetioci Hard Rock Cafe-a, biće u prilici da pored ostalih nagrada osvoje i električnu gitaru.
Agenda:
19-22h – Mr Jools DJ set
22h Rođendanska zabava, nastupa NEON
23h Dodjela nagrada u saradnji sa DRS-om 

Recent Posts