Haljinica za kojom su svi poludjeli: Mini ljetnja haljina koja razoružava jednostavnošću i ljepotom!(FOTO)

Ovog ljeta, kao i prethodnih u modi su prirodni materijali, a jedan od njih je svakako pamuk koji je ne samo prijatan već i veoma praktičan kada su velike ljetnje vrućine u pitanju.

View this post on Instagram

@woman__streetstyles 1,2 or 3?

A post shared by 5 (@high_5_to_fashion) on

Ali, da ne biste gubili na lepoti i stajliš looku na uštrp komocije, tu je haljina koja je osvojila srca svih ljubiteljki mode i modnih influenserki.

U pitanju je mini pamučna haljinica, jednostavnog kroja. Sječena visoko ispod grudi, sa rukavima do lakta, koji se, naravno, nonšalatno podvrću. Model se rađen klot ili u varijanti sa dugmićima i/ili klasičnom ili “ruskom” kragnom, da podsjeća na haljinu-košulju i bez ikakvih dadatih ukrasa. Dakle, minimalizam u svojoj esenciji.

 

Haljina je naatraktivnija u svojoj najednostavnijoj varijanti – bijeloj boji, ali ništa manje nije atraktivna ni u ostalim nežnim nijansama u kojima je viđamo – nježno pastelno roze, svijetlo krem i boji leda.

Ova mini ljepotica savršena je za dnevni stajling jer ide fantastično uz jednostavne patikice ili ravne sandale, ali uz dobar nakit i aksesoar, sasvim komotno može da posluži i za večernji izlazak. Fantastično se uklapa sa tašnom od pruća, koja je trenutno hit!

Još ukoliko malo preplanete, svijetle boje dodatno će doći do izražaja i efekat će biti “wow“!

(still/montenegroclick)

 

 

Recent Posts