dr. Čarobna frula'

Ginekologa ‘Dr. Čarobnu frulu’ uhvatili s pacijentkinjom u sobi: ‘Liječio sam je seks-terapijom’

Talijanski liječnik, poznat pod nadimkom ‘dr. Čarobna frula’, podneo je ostavku. Uhvaćen je polugol u hotelskoj sobi s ‘pacijentkinjom’ kojoj je ponudio da joj bolest izliječi seksom. Kaže da seks s njim ‘imunizira’

Dr. Giovanni Miniello (60), ginekolog iz Barija, bio je meta tajne TV istrage te je glumici koja se predstavljala kao pacijentica rekao da ima HPV, spolno prenosivi virus koji može uzrokovati rak, unatoč njezinu negativnom Papa testu.

Odmah se ponudio da je izliječi. Ali ne standardnim metodama. On, naime, liječi seksom.

Rekao joj je da je cijepljen i da će joj seks s njim pojačati imunitet na virus.

Njegovu prijevaru otkrio je istraživački tim informativnog programa “Le Lene” nakon što se jedna 33-godišnja žena požalila da liječnik svojim pacijenticama nudi ‘tretmane seksom’.

Spasio sam mnoge žene od raka nakon ‘seks terapije’

Ta je žena, a predstavila kao Anna Maria, izjavila je da se konzultirala s dr. Miniellom o tome zašto ne može zatrudnjeti, a on joj je rekao da unatoč negativnom Papa testu ima znakove HPV-a.

– Spasio sam mnoge žene od raka. Sve one s kojima sam odradio ‘seks terapiju’ bile su negativne nakon toga –  navodno joj je rekao dr. Miniello.

Njoj je ta priča bila jako sumnjiva. Kontaktirala je novine La Repubblica. Kazala im je da je Miniello neprimjereno dirao njezine grudi i rekao joj da voli žene s malim grudima.

Uskoro je napravljena zamka za pohotnog doktora. Angažirana je  glumica koja će se predstaviti kao pacijentica.

Došla je kod dr- Miniella koji joj je odmah rekao da ima ‘bijele mrlje’ na vratu maternice, što ukazuje na prisutnost HPV-a.

Ponudio je, naravno, svoju metodu liječenja.  Seks koji će je ‘imunizirati’.

‘Ako stavim zaštitu nećeš dobit antitijela’

Tajna glumica otišla je s njim u hotelu. Dok ju je svlačio uvjeravao je da će se nakon ‘tretmana’ osloboditi virusa.

Kada ga je glumica-pacijentica upitala za zaštitu, rekao joj je da je to besmisleno jer tada neće dobiti potrebna antitijela.

U sobu je uskoro, taman malo prije nego je doktor krenuo s ‘izlječenjem’, uletio novinar.

Doktor mu je tada rekao : “Radim ovo zbog mojih istraživanja – i kako bih spasio ljude.”

‘Nikad nisam prisiljavao žene na seks’

Uskoro je preko svog odvjetnika poručio sljedeće:

– Ja, koji sam uspješno liječio stotine žena više od 40 godina, samo sam predložio alternativni tretman koji je dao rezultate – kazao je ističući da nikada nije prisiljavao žene na seks.

 
Nakon ove TV istrage, javilo se još 15 žena koje su također izjavile da su bile žrtve ovog liječnika i njegova ‘čudesnog seksualnog tretmana’. Neke od njih razmišljaju o prijavi, druge se pak boje to učiniti.

Tužiteljstvo u Bariju u međuvremenu je otvorilo istragu protiv liječnika, a trenutno se utvrđuju sve činjenice u vezi ovog slučaja.

(24sata.hr)

Recent Posts