FOTO: Romariju i Ani godine nisu važne: Ona je TOP!

Fudbaler u vezi sa djevojkom koja je od njega mlađa tri decenije.

Kada je Romario prije 25 godina blistao na Svetskom prvenstvu u Americi i bio proglašen za najboljeg igrača Mundijala, njegova sadašnja djevojka nije bila ni u planovima svojih roditelja.

Slavni brazilski fudbaler, koji se posle uspješne karijere posvetio politici, zabavlja se sa Anom Karolinom Nazario, koja je od njega mlađa 31 godinu.

Romario ima 53, a atraktivna studentkinja 22…

“Ljudi nam u život ulaze iz nekog razloga i nešto nas uče, a ti si me naučio ljubiti. Samo znam da osjećam nešto prema tebi”, podijelila je lijepa Ana na Twitteru svoja osjećanja prema Romario.

Za razliku od fudbala, u kojem je bio strah i trepet za protivničke odbrane, Romario nema toliko uspjeha u politici. Na posljednjim izborima, gde se kandidovao za guvernera Rio de Žaneira osvojio je tek četvrto mjesto, sa 8,6 glasova.

SVE ČEŠĆE KRAĐE NA PLAŽAMA: Postoji način da se zaštitite od lopova koji “operišu” na kupalištima

Čini se da će mu veza sa Anom još više smanjiti političku popularnost, jer Brazilci ne gledaju blagonaklono na njegovu posljednju ljubavnu romansu, prije svega zbog razlike u godinama. Romario ima sina Romarinja, koji je četiri godine stariji od potencijalne maćehe.

(Mondo)

Recent Posts