žena

Evo šta je najbitnije vašem znaku! Bik ne želi ništa da dijeli, a Lavovima je najvažniji luksuz

Oduvijek ste se pitali šta je to bitno nekoj osobi? Saznajte šta je u horoskopu a zatim pročitajte šta im je najvažnije. Lavovima je najvažnije da se pokažu u najboljem svjetlu, a Vagama da mogu da udovolje i sebi i drugima.
Nekima je važno samo da imaju
Nekima je važno samo da imaju, Foto: Profimedia.rs

Ovan

Najvažnije im je da svako može da bude ono što jeste i mrze pretvaranja.

Ovnovi izuzetno cijene individualnost, nezavisnost i potrebu da budu ono što jesu. Ni nadređeni, ni ljubavnik nikad ne smije da im govori šta bi trebali da rade ili kako da se ponašaju u određenim situacijama. Ovnovi su najnezadovoljniji ako su prisiljeni da se uklope u neke norme. Žele da ih volite onakve kakvi jesu i ne pristaju na kompromise. Njihov moto je: BITI!

Bik

Najvažnije im je da zadrže ono što im pripada.

Bikovi naporno rade na svakom poslu kog se prihvate. Kada nešto postignu i ostvare, to ne žele ni sa kim da podijele. Najvažnije im je pravo na posjedovanje. Praktičan su i prizeman znak, te zbog toga su odlični radnici. Nisu pohlepni – ako se bore za svoje pravo, bore se i za pravo svojih kolega, ali kada jednom steknu nešto u materijalnom smislu smatraju kako imaju potpuno i isključivo pravo na to. Svojih stvari se nikad ne odriču, ni zbog kakvih ciljeva, pa ni zbog ljubavi. Njihov moto je: IMATI!

Blizanci

Najvažnija im je sloboda mišljenja.

Njihov briljantni um im je karta za svijet. U svojim mislima mogu da odu gdje god požele, ali blizanci vole da se kreću svojom brzinom i intenzitetom. Ideje su im čarobne. Kaže li im neko kako previše razmišljaju, kako bi trebali da budu praktičniji ili pogrešno gledaju na neku stvar, smrtno će se uvrijediti. Njihov moto je: MISLITI!

Rak

Najvažnija im je da osjetite njihove osjećanja.

Rakovi su zabavni i zaigrani spolja, ali nježni iznutra. Njihovi osjećaji su privatni i rijetko će vam priznati ili razgovarati o njima. Ali su intenzivni. Najdraže im je kada mogu da uživaju u punoći svojih osjećaja. Njihov moto je: OSJEĆATI!

Lav

Najvažnija im je mogućnost da se pokažu u najboljem svjetlu.

Lavovi su najdivnija, najhrabrija i najsnažnija stvorenja na zemlji. Ali moraju da imaju mogućnost to da pokažu i drugima. Mrze socijalna prava i vrlo im je važno da im niko ne oduzima njihov luksuz. Uvijek moraju da budu u centru pažnje, a najžešće bi se borili kada bi im neko zabranio pravo na pokazivanje. Njihov moto je: ŽELJETI!

Djevica

Najvažnije im je da mogu da donose proračunate odluke.

Djevice su analitičari. Sposobni su da primijete i najsitnije detalje, pa im je vrlo važno da se baš njima da pravo da donesu konačnu odluku. Bore se za slobodu mišljenja, ali im je najvažnije da prikupe mnogo podataka, po mogućnostvu od različitih izvora. Njihov moto je: ANALIZIRATI!

Vaga

Najvažnije im je da ugode drugima i sebi.

Ravnoteža ideja je prema vagama idealno stanje. Vagama je neophodno pravo da upravo one odlučuju šta je najbolje. Mada nikad ne pretjeruju. Koliko se bore za sebe, bore se i za druge. Svako područje života im je bitno: i posao i karijera i porodica. Njihov moto je: POSTIĆI RAVNOTEŽU!

Škorpija

Najvažnije im je da dobiju ono šta i koga žele.

Škorpioni su najizdržljiviji znak zodijaka. Oni tačno znaju što žele i mogu da podnesu dosta toga kako bi to dobili. Misle kako zaslužuju upravo to i ako baš to nemaju ne mogu biti potpuno srećni. Njihov moto je: ZASLUŽITI!

Strijelac

Najvažnije im je da istraže i vide cijelu sliku.

Strijelci su obično spontani i rade ono što žele. Njima je vrlo važno da se zabave. Ne vole ozbiljne teme, a u svaku situaciju pokušavaju da unesu humor. Ipak, sposobni su da vide dalje od drugih. Njihov moto je: VIDJETI

Jarac

Najvažnije im je pravo da od limuna mogu da naprave limunadu.

Oni imaju moć da iskoriste i pronađu svrhu u svemu oko sebe. Važno im je da mogu da vjeruju u ono šta su odlučili da vjeruju i da izaberu ono što misle da mogu izabrati. Nije im uvijek lako, ali nikad se ne predaju. Njihov moto je: POPRAVITI!

Vodolija

Najvažnija im je sloboda, ali za sve.

Oni su originalni i pragmatični. Često znaju da šokiraju, ali i osvijetle, inspirišu, pouče, nauče, objasne i shvate. Bore se za sve vrste sloboda, nikad nikoga ne osuđuju. Njihov moto je: ZNATI!

Ribe

Najvažnije im je pravo na slijeđenje snova.

Ribe izuzetno cijene i zahtijevaju slobodu misli i govora. Vizionari su i vrlo im je važno da mogu da slijede ono u što vjeruju. Oduzmite im vjeru i to je kao da ste ribu stavili na suvo. Ribe vole da vjeruju kako smo svi na istoj strani. Njihov moto je: VJEROVATI!

Izvor: 24sata.rs

Recent Posts