Evo ko može da uđe u Crnu Goru bez testa ili sa negativnim testom

Institut za javno zdravlje Crne Gore ažurirao je spisak zemalja iz kojih dolazak u Crnu Goru ne predstavlja predmet posebnih ograničenja i javno zdravstvenih mjera. Lista je važeća od 29. juna do 5. jula 2020. u ponoć.

Na novoj listi zemalja iz kojih je moguć dolazak bez ograničenja kretanja u vezi sa COVID-19 je 66 država, 40 manje u odnosu na listu objavljenu prošle nedelje.

Istina o sezoni u Hrvatskoj: “Sad smo ipak malo zabrinuti…”

Na njoj se nalaze: Alžir, Angola, Andora, Australija, Austrija, Bahami, Barbados, Brunej, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Fidži, Filipini, Finska, Grčka, Grenland, Gruzija, Holandija, Hrvatska, Indonezija, Irska, Island, Jamajka, Japan, Jordan, Južna Koreja, Kambodža, Kina, Kipar, Kostarika, Kuba, Letonija, Liban, Litvanija, Luksemburg, Madagaskar, Mađarska, Malta, Malezija, Maroko, Mauricijus, Monako, Mongolija, Mozambik, Nikaragva, Nemačka, Norveška, Novi Zeland, Palestina, Papua Nova Gvineja, Paragvaj, Republika Slovačka, Sejšeli, Senegal, Slovenija, Švajcarska, Tadžikistan, Tajland, Trinidad i Tobago, Tunis, Urugvaj, Uzbekistan, Venecuela, Vijetnam i Zambija.

Lista država čiji rezidenti mogu ući u Crnu Goru uz negativan rezultat PCR testa na SARS-CoV-2 akreditovane laboratorije, star ne više od 48 sati, ista je kao i prošle nedelje i na njoj su Albanija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Turska, Izrael, Poljska, Rumunija, Italija i Ukrajina.

(mondo)

 

Recent Posts