ŽENA USAMLJENA

Evo kako da znate da li je ŽENA USAMLJENA na osnovu njenog FACEBOOK i INSTAGRAM profila!

Profili na društvenim mrežama mogu otkriti mnogo toga o njenim korisnicima, prije svega o njihovim karakteristikama i emotivnim stanjima

Svi imamo barem jednog ženskog prijatelja na Facebook i Instagram nalogu, koji neprestano objavljuje svoje svakodevne aktivnsti, otkrivajući o sebi više od bilo koje druge osobe koju poznajete. E, pa ako ste dobri sa tom osobom, pozovite je češće na kafu jer je ona – vrlo, vrlo usamljena.

Ove osobe morate češće zvati na kafu i biti u njenom društvu jer je toga željna

Istraživači sa australskog Univerziteta Charles Stuart analizirali su Facebook i Instagram profile stotina žena i uspoređivali ih sa testovima ličnosti koje su ispunjavale, i pokazalo se da je takva aktivnost na društvenim mrežama direktno povezana sa usamljenošću.

DETALJI KOJI MOGU BITI KOBNI: Ako varate muža, PAZITE na ove stvari!

Usamljene žene tako otkrivaju šta vole da čitaju, gledaju, slušaju ili jedu, ali uz to neretko i svoju adresu stanovanja.

Ljudi su na 40 STEPENI gledali i NISU MOGLI DA VJERUJU šta je djevojka OBULA! (FOTO)

Takvo ponašanje mogu uzrokovati i same društvene mreže. Nekoliko istraživanja pokazala su da društvene mreže mogu ljude deprimirati i učiniti nesrećnim ako na njoj provode previše vremena prateći profile uspješnijih od sebe.

(magazin.novosti)

Recent Posts