Eva Longorija otkrila istinu o svetlucavoj haljini sa dubokim dekolteom koja je zapalila Kanski festival!

Bez obzira na ovu grešku kod spremanja za glamurozni događaj, lijepa glumica je zablistala u punom sjaju

Da svijet nije pogodila pandemija korona virusa, ovih dana bi holivudske zvijezde prodefilovale crvenim tepihom Kanskog festivala.

 

Eva Longorija (45) prisjetila se na Instagramu ovog glamuroznog događaja iz 2006. godine kada se pojavila na premijeri filma “Panov lavirint”reditelja Giljerma del Toroa i otkrila istinu o toaleti koju je ponela.

Američka glumica je tada prošetala svjetlucavu haljinu sa cvjetnim aplikacijama i izrazito dubokim dekolteom koji je zapravo trebalo da bude na leđima.

Naime, Eva je u žurbi pogrešno obukla haljinu i tako izletela iz hotela.

Arapski šeici za sebe biraju samo najljepše žene: Ove slike to i dokazuju! (FOTO)

“Smiješna je priča o ovoj haljini. Sletela sam u Kan, a moj prtljag (s mojom haljinom) nije stigao! Došla sam u hotel, te su mi u poslednji čas našli ovu zamensku haljinu. Imala sam 30 minuta da se spremim za crveni tepih, nabacila sam haljinu i izjurila napolje.

Dok sam izlazila iz automobila pred hiljadu fotografa, vidjela sam kako stilista trči prema meni vikajući: ‘nosiš haljinu naopačke!!!!’ Da, nosila sam haljinu naopačke i nisam mogla ništa da uradim! Nosila sam je najbolje što sam mogla. Vidi se da rub haljine ne stoji kako treba i taj duboki V-izrez trebalo je da bude na leđima, napisala je Eva Longoria.

(Stil.Kurir.rs)

 

Recent Posts