Emina Jahović voli svoju veru

Emina Jahović iskreno o partneru i veri: “Volim islam, druge poštujem, ljude ne odvajam po veri”

– U islamu je važno da sve radiš iz srca, isto kao i u pravoslavlju – rekla je pjevačica

Pjevačica Emina Jahović (39) istakla je da voli svoju veru i da poštuje druge, pa potom je otkrila koliko joj u životu znači emotivni partner.

– Volim islam, svoju veru, a poštujem sve druge. Ja sam kosmopolita. Nikad nisam odvajala ljude po veri, boji kože ili nešto slično. U islamu je važno da sve radiš iz srca, isto kao i u pravoslavlju. Veza sa Bogom je važna, Bog je jedan, kako god ga mi zvali – rekla je Emina.

Pjevačica je svim ženama poslala snažnu poruku koliko je bitno da pored sebe imaju pravog muškarca i da budu voljene.

LeBron James ljut na Zlatana Ibrahimovića, poručio: Neću šutjeti. Video urnebesno

– Pravi detoks je meditacija, rad na sebi, ne smijemo imati loše misli o drugima. Žene imaju najviše samopouzdanja kad su voljene. Kad ih voli muškarac neki pravi, onda su najjače – rekla je Emina. u lajvu sa Aleksandrom Sašom Simović.

Pjevačica je istakla da joj je bilo teško da se boriti sa slavom baš u periodu kad se razvodila od bivšeg muža, turskog pjevača Mustafe Sandala.

– Dok sam bila u braku sa Mustafom, tada nije bilo pomena da se razvedem, već se šuškalo o tome… Jako je teško boriti se sa slavom, to je nuspojava posla kojim se bavimo. Poželjela sam da sam imala talenat za druge stvari, da me niko ne zna – zaključila je Emina.

Podsjetimo, Emina je nedavno javno iznela tvrdnje da Mustafa ne ispunjava obaveze prema njiovim sinovima Jamanu i Javuzu, te da već dve godine ne plaća alimentaciju.

(telegraf.rs)

Recent Posts