Rasta

DRAMA U PODGORICI Rastu PUBLIKA GAĐALA, pa se zaleteo u njih i opsovao: “Ajde ponovi ako smiješ, pi***ce!”

Usred velike žurke koja je napravljena, pjevač se odjednom sa bine zaletio u masu, za njim su potrčali članovi njegove ekipe, kao i obezbjeđenja, a on je tražio izvjesnog momka iz publike

Posljednje veče City Groove festivala donijelo je neki novi zvuk i najluđu dosad atmosferu, ali je taman kad se činilo da će to biti noć uživanja za izvođače i publiku koju će pamtiti, sve naglo dobilo drugu dimenziju nakon incidenta poslije kojeg je završen nastup zvijezde večeri Raste.

A beogradski muzičar prethodno je publiku, u kojoj su dominirali mladi, kao što je bilo i očekivani budući da je u pitanju noć posvećena srednjoškolcima, bacio u trans sa svojim hitovima i nastavio na talasu vrele atmosfere koju su prije njega stvorili Fox i Surreal. Za razliku od prethodnih večeri koje su imale i neku dozu intimnosti i pored toga što je u pitanju festival, sinoć je sve više ličilo na pravi stadionski koncert neke zvijezde koja fanove tjera u ludilo kao nekad Beatlesi ili moderniji primjer Džastin Biber.

Dok su mediji, organizatori festivala i drugi akteri na ovaj ili onaj način povezani sa muzičkom scenom spavali ispod radara im je prošla cijela jedna generacija muzičara koja je vremenom stigla svojim kanalima do široke publike, a posljednje veče City Groove festa samo je potvrda koliko je zvuk koji su lansirale srpske etikete Bassivity i Balkaton, čiji izvođači su sinoć nastupili, popularan. Zato je mnoge neupućene čudilo što se tražila karta više, a Stadion malih sportova nikad brže nije bio ispunjen tokom dosadašnjeg postojanja City Groove festa.

“Prvi put sam u Podgorici, ovo je nevjerovatno”, prokomentarisao je Rasta kad je vidio prizor ispred sebe, sa scene gdje su mu društvo pravili članovi njegovog Balkaton Ganga, među kojima je i sin Sinana Sakića Alen.

-Dođi ovamo. Što radiš to? Zašto radiš to? Aj’ sad to ponovi ako smiješ. Ovdje smo da uživamo uz muziku- poručio je Rasta mladiću kada ga je pronašao.

IZ SAHARE STIGAO NAJVEĆI TOPLOTNI TALAS U POSLEDNJIH 70 GODINA: U Evropi će biti pakleno, prodaja klima skočila za 300 odsto, a evo kad će biti najgora vrućina! (VIDEO)

Ovaj mladićev gest je, izgleda, toliko pogodio Stefana Đurića da je on sa svojim timom napustio binu. Po izlasku sa bine, Rasta i njegovi muzičari su rušili stolice pred sobom i odmah se uputili ka svom prevozu i ka hotelu.

Publika je željno iščekivala Rastin povratak na binu, ali ostala je razočarana jer se pjevač nije više vraćao.

Recent Posts