Dozvoljen rad

Dozvoljen rad ugostiteljskih objekata u Danilovgradu, Baru i Tuzima, zabrana u Plužinama

“Mjera stupa na snagu datumom objavljivanja u Službenom listu, odnosno od ponedeljka 01.03.2021. godine”

U opštinama Danilovgrad, Bar i Tuzi dozvoljava se rad privrednih društava i preduzetnika koji obavljaju ugostiteljsku djelatnost u ugostiteljskim objektima (restorani, kafane, kafeterije, hotelski restorani i slični ugostiteljski objekti), saopšteno je danas iz Ministarstva zdravlja.

Komisija za zaštitu stanovništva od bolesti COVID-19, na predlog Instituta za javno zdravlje, usvojila je danas nove mjere, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

“U opštinama Danilovgrad, Bar i Tuzi dozvoljava se rad privrednih društava i preduzetnika koji obavljaju ugostiteljsku djelatnost u ugostiteljskim objektima (restorani, kafane, kafeterije, hotelski restorani i slični ugostiteljski objekti). Pored zabrane rada ugostiteljskih objekata i automata u Glavnom gradu Podgorica, Prijestonici Cetinje i opštinama Nikšić, Herceg Novi, Kotor i Ulcinj, uvodi se zabrana i u Plužinama, uz obavezu uklanjanja ili na drugi način onemogućavanja korišćenja mobilijara, tokom zabrane obavljanja ugostiteljske djelatnosti. Mjera stupa na snagu datumom objavljivanja u Službenom listu, odnosno od ponedjeljka 01.03.2021. godine”, kazali su iz Minisrtarstva zdravlja.

Iz Ministarstva zdravlja su rekli da će mjere važiti do 10.03.2021. godine.

 

Recent Posts