dojc caffe

DOSAD NEVIĐENO: Pogledajte duhovitu ,,antikampanju” za prvi crnogorski sitkom ,,Dojč caffe” (video)

Došao je konačno i taj dan kada će gledaoci moći da vide sve ono o čemu je MNE magazin izvještavao sa snimanja prvog crnogorskog sitkoma ,,Dojč caffe”-a. Prikazivanje počinje u subotu, 13. februara, u 20 sati na kanalu RTV Crne Gore. Epizode će biti emitovane svake subote i nedjelje u tom terminu.

Do tada ekipa sitkoma će na društvenim mrežama voditi antikampanju, kako su je nazvali.
– Pošto je sve u ovoj zemlji iščašeno, našli smo pravi smjer. Odlučili smo da na svaka dva dana na društvenim mrežama postavljamo snimke sa YouTube-a u kojima glavni ljudi u realizaciji serije govore suprotno od onoga što misle o ovom sitkomu i radu na njemu. Daćemo malo komično kopiranje kampanje. Izjave će biti pune humora, a o sitkomu govoriće glumac i producent Dušan Kovačević, izvršni producent Igor Đurović, scenarista Stefan Bošković, reditelj Milorad Milinković, ja i drugi – rekla je za MNE magazin portparolka serije ,,Dojč caffe” Milena Đergović.
U prvom videu, na koji je ekskluzivno pravo dobio MNE magazin, glumac Mišo Obradović ,,žali” se na ekipu i odlučio je da se posveti isključivo muzici.

Prvi crnogorski sitkom ,,Dojč caffe” bavi se iščašenim odnosima u društvu. Troje prijatelja odlučilo je da otvori kafe. Njih glume Dušan Kovačević, Mišo Obradović i Zoran Vujović. U tom kafeu, koji je poprište serije, dešavaće se razne situacije i u njemu će gledaoci iz epizode u epizodu upoznavati nove neobične likove. U seriji glume mnoga poznata lica iz Crne Gore i regiona, neka prvi put poput Baneta Lalića iz grupe MVP ili pjevačice Jelene Đorđević, te nekadašnjeg fudbalera Niše Saveljića. Tu su još pjevač Sergej Ćetković, glumci Dubravka Drakić, Emir Ćatović, Andrija Milošević, Sanja Jovićević Popović, Ljubica Barać Vujović, Marinko Madžalj, Andrija Kuzmanović, Ana Vujošević, Julija Milačić, Jelena Rakočević Nenezić, Marko Janketić, Marko Baćović, Nina Žižić, Nina Stanišić-Karaklić sa manekenima svoje agencije ,,National Style”, Emir Hadžihafizbegović, Enis Bešlagić, Boris Milivojević, Petar Strugar, Janko Popović Volarić i drugi.
Kostimografkinja je Milena Đurđić, za muziku su zaduženi Edo Abdović, Šule Jovović, Ivan Marović i Stefan Pavićević, direktor fotografije je Dimitrije Joković Džima, a izvršni producent Ivan Đurović. Pored glavnog scenariste Stefana Boškovića, djelimično su ga pisali Aleksandar Radunović Popaj i Vasko Raičević. Ovaj poduhvat prihvatila je mlada crnogorska kuća ,,Natenane production”.
B.R.

Izvor: mnemagazin.me

Recent Posts