Doček Nove 2016 godine u Kolašinu

Hotel u Kolašinu «Bianca Resort & Spa» i ove godine, pripremio je  specijalni Novogodisnji program, a gosti ce uživati uz zvijezde : Baneta Mojićevića, Jadranku Barjaktarović i Milicu Pavlović.

Cijene paket aranžmana sa svečanom večerom se kreću od 87 eura po osobi.

milicapavlovic

” Osluškujući interesovanje gostiju, koji za doček Nove godine tradicionalno dolaze iz Francuske, Rusije, Albanije, okruženja i Crne Gore, kreirali smo takav specifičan i svestran program na koji ova publika izuzetno pozitivno reaguje. Očekujemo da i ova Nova godina, a slobodno možemo reći i sezona, u našem Hotelu bude odlična jer već postoji veliko interesovanje kako domaćih tako i inostranih gostiju za predstojeće praznike.”, kazala je menadžer prodaje Hotela u Kolašinu, Dušica Čarapić.

Čarapić napominje da su već potpisani ugovori sa pomenutim zvijezdama i da se nadaju da ce se trend visokog interesovanja za njihovu turističku ponudu nastaviti i u preriodu zimske sezone kada očekuju visoku popunjenost. Cijene su izuzetno konkurentne u projektovanoj u visini od 49 EUR po osobi.

Aranžmani su validni od 20. decembra kada počinje zimska turistička sezona u Kolašinu a do tada su od 37 eura po osobi, na bazi polupansiona sa besplatnim korišćenjem bazena, sauna i teretane. Posebna povoljnost je takodje i 20% popusta na masaže i Spa tretmane.

zima u Kolašinu

Bianca Resort & Spa je okružen sa 25 hektara prelijepih borovih šuma sa pogledom na planinu Bjelasicu koji oduzima dah. Sve gostinske sobe i javne površine su sa pogledom na snijegom prekrivene planinske lance i borove šume.

Bianca Resort & Spa vam pruža priliku da se približite prirodi i iskusite romantičnu prirodu i avanturistički duh Crne Gore dok uživate u udobnosti, sigurnosti i luksuzu ekskluzivnog hotelskog kompleksa sa 5 zvjezdica.
Bianca Resort & Spa je izuzetno atraktivna iz više razloga. Arhitektonski projekat hotela zasnovan je na ideji planinskih lovačkih koliba. Svojim jedinstvenim dizajnom eksterijera, hotel dominira pogledom iznad grada Kolašina. Enterijer Bianca Resort & Spa je posljednja riječ moderne tehnologije i ručnog rada u kamenu i drvetu.

Sobe: na 8 spratova hotela nalaze se 102 standardne, twin, superior i executive sobe, 12 apartmana, 2 executive apartmana i 1 predsjednički apartman. Svaka soba je opremljena visoko kvalitetnim sadržajima: kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, pristupom internetu, sefom, mini barom i luksuzno opremljenim kupatilom.

Recent Posts