Dobra vijest za sve ljubitelje turizma: PUTOVANjA POČINjU krajem juna, početkom jula

TURISTIČKE agencije počeće sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u kojima tradicionalno borave naši turisti krajem juna i početkom jula meseca, saopštila je danas JUTA.

Na današnjoj sednici Upravni odbor JUTA je zaključio da su turističke agencije kadrovski i organizaciono spremne za realizaciju svih ugovorenih turističkih putovanja za predstojeću ljetnju turističku sezonu.

-U skladu sa raspoloživim informacijama i očekivanim protokolima, turističke agencije informišu javnost da će otpočeti sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u kojima tradicionalno borave naši turisti krajem juna i početkom jula mjeseca – kaže se u saopštenju.

“ŠTA NAS BRIGA ZA TVOJE MIŠLJENJE!?” Jovana otvoreno progovorila o Jeleni Đoković u programu uživo

U saopštenju se kaže da će agencije voditi računa o bezbednosti putnika i da će dodatno posvetiti pažnju što kvalitetnoj realizaciji ugovorenih putovanja u skladu sa propisima.

-Organizatori putovanja će u svom radu striktno poštovati mere koje propisuju nadležne zdravstvene organizacije radi bezbednog putovanja i boravka naših turista u ugovorenim destinacijama – kaže se u saopštenju.

(novosti)

Recent Posts