Dnevni horoskop za 6. 12. 2018.

Evo kako su vam zvijezde naklonjene danas

Ovan

Imate motivaciju, dobru energiju i puni ste elana danas. Imate potrebu da napravite neke promjene na poslu. Strastveni ste .

Bik

Možete se videti sa prijateljima. Ne ulazite u rasprave sa ljudima, iako Vas neko provocira. Imate previše ideja, pokušajte da napravite plan rada.

Blizanci

Raspoloženi ste bolje nego inače. Ako imate probleme na poslu, nemojte biti neprijatni prema drugima. Moguća je pomoć neke ženske osobe.

Rak

Nije Vam do posla. Možda ćete imati više volje za vezu, za izlaske, ali nemojte da trpite partnerovu ljubomoru. Moguć je neki put.

Lav

Stabilizuje se finansijska situacija. Mogući su problemi sa partnerom, nemojte biti previše ljubomorni. Danas nije dan za šoping.

Djevica

Pripazite šta kome pričate, jer možete nekoga da izbacite iz takta. Ako ste nervozni, radite nešto, budite fizički aktivni. Danas bi trebalo da pravite kompromise sa drugima.

Vaga

Imaćete dosta posla. Danas bi trebalo da što manje pričate drugima o svojim problemima, jer mogu pogrešno da shvate neke stvari i neće Vam biti od pomoći.

Škorpija

Novčani izdaci su mogući. Vidite se sa prijateljima, a preko njih možete upoznati neku zanimljivu osobu. Bitno je da ne budete stalno kod kuće.

Strijelac

Jako ste nervozni. Pomalo zadržavate nervozu u sebi. Pokušajte da nađete način da izbacite iz sebe tu negativnu energiju. Očekujete neke promjene koje se tiču finansija.

General Danilo Jauković dobija ulicu u Podgorici?

Jarac

Raspoloženiji ste nego obično. Komunikativni ste i želite da sklopite nova prijateljstva. Dosta poslovnih prilika treba iskoristiti, zato dobro razmislite ćete prvo da uradite.

Vodolija

Moguće je da nećete ostvariti neke planove koje ste imali. Partner može pomoći u poslu. Imate dobru podrška.

Ribe

Ne obraćajte pažnju šta Vam drugi savetuju da radite danas, radite ono sto znate najbolje. Nervozni ste i preosjetljivi. Moguća je glavobolja.

(Mondo)

Recent Posts