Dnevni horoskop za 17. 9. 2019.

Pročitajte Dnevni horoskop za 17. 9. 2019.

Ovan

Biće Vam lako da postignete danas mir i stabilnost. Odlično se osećate. Imaćete dosta sreće u ljubavi, bilo da ste slobodni ili ne.

Bik

Sve ide kako ste zamislili. Možete biti mirni i zadovoljni kako se stvari odvijaju na poslu. Bitno je da ipak ugodite sebi. Posetite frizera ili idite u šoping.

Blizanci

Pomalo ste iscrpljeni danas, ali ćete se popodne već osećati malo bolje. Posvetite više vremena svom privatnom životu, a ne preterujte sa poslom. Možete da se osećate iscrpljeno na kraju dana.

Rak

Nemojte se toliko brinuti šta će partner danas da Vam kaže što se tiče posla, nego budite otvoreni i držite se svojih principa. Treba Vam savet, a ne prepreka u daljem radu. Ako ste slobodni, bićete skloni druženju.

Lav

Budite otvoreni prema partneru i recite šta Vam smeta. Posao Vam je veoma bitan, ne zanima Vas nikakva promena u privatnom životu. Drugi ljudi mogu biti od pomoći, naročito ženske osobe sa kojima sarađujete.

Devica

Danas je odličan dan za putovanje. Idite negde sa partnerom. Slobodni, prijaće Vam svaka promena. Provedite više vremena van kuće.

Vaga

Ne ulazite u raspravu sa partnerom. Pravite kompromise danas. Veoma ste strastveni pa je moguća je neka avantura

Škorpija

Partner je sklon kompromisima pa je ovo dobar dan za ljubav. Veoma ste nervozni ali neka ženska osoba može biti od pomoći na poslu. Bilo bi dobro da danas započnete neku saradnju.

Strelac

Imate previše obaveza. Ipak, nije Vam teško da sve uradite kako treba i na vreme. Motivisani ste da uspete.

Jarac

Bavite se sportom. Danas je odličan dan za svakakve aktivnosti i za kraći put. Potrudite se da se usredsredite na odmor, a ne toliko na posao.

Vodolija

Spremni ste za promene u kući, pa je odlično vreme za kupovinu nekih novih stvari. Ukoliko se niste odavno videli sa članovima porodice, iskoristite ovaj dan. Pomalo ste napeti, ali će sve biti bolje popodne.

Ribe

Komunikativni ste i lako se dogovarate sa svima. Možete dobiti dobre vesti što se tiče posla i ljubavi. Ne odbijajte poziv neke zanimljive osobe kojoj se dopadate.

(Mondo)

Recent Posts