Dnevni horoskop za 12. 1. 2019.

Evo šta “kažu zvijezde” za danas

Ovan

Provedite više vremena sa partnerom, ne zapostavljajte ga zbog obaveza. Slobodni, možete upoznati neku osobu preko posla.

Bik

Potrudite se da ne pokazujete saradnicima da ste nervozni. Nemate dovoljno energije. Budite tolerantni prema drugima.

Blizanci

Ako se bavite trgovinom, danas će sve biti kako treba. Nemojte da uključujete osjećanja u posao. Brzopletost vas danas može skupo koštati.

Rak

Preosjetljivi ste. Imate potrebu da Vaša veza bude poboljšana. Ako ste zauzeti, budite romantičniji. Ne odbijajte poziv za izlaske.

Lav

Moguć je priliv novca. Odlično Vam ide sve danas. Očekuje Vas uspješan dan.

Djevica

Nije Vam do posla, ali morate da postavite prioritete. Odradite ono što je hitno. Pijte više tečnosti, jačajte imunitet.

Vaga

Dobro Vam sve ide u ljubavi, ali budite iskreni prema partneru. Moguća je neka tajna veza ili avantura. Dajte svoj maksimum na poslu, ali ne radite ništa što odstupa od plana.

Škorpija

Nemojte da provocirate partnera ako nije raspoložen za ozbiljne priče. Izbjegavajte raspravu. Preko prijatelja može doći do poznanstva sa nekom finom osobom.

Strijelac

Imate dosta ideja. Bilo bi dobro da se držite rasporeda da biste sve stigli. Imate višak energije.

Jarac

Nemojte da zapostavljate partnera zbog posla, nego se organizujte bolje. Preko posla sledi poznanstvo. Premoreni ste.

Za vikend hladno, u ponedjeljak nove padavine

Vodolija

Ako ste u vezi, idite na kraći put sa partnerom. Moguć je flert sa osobom koja nije iz Vašeg mjesta. Pomalo ste haotični i to će se odraziti na sve što radite.

Ribe

Probudite strast u vezi. Ne dozvolite da veza upadne u kolotečinu. Slobodni, moguća je avantura, ali niste za nešto ozbiljno.

(Mondo)

Recent Posts